wear your fear like a crown

Inte den enda som dricker Clipper idag förstår jag. Hösten är ruggig och grep tag hårt om mina slokande axlar.

Men sen kom solen igen och jag städade växthuset i rask takt, spelade Laleh och gnolade med i den förträffliga texten. hon kan hon. Och jag undrar vid min gud vad som händer i kroppen en gång per månad då jag bara vill utplåna mig själv från jordens yta och föraktet lyser mot mig i spegeln. Jag önskar så att både jag och andra kvinnor slapp känna den känslan.

Rebekka Karijord – Wear It Like a Crown är också soundtracket för dagen. Och jag är en samlare. på finsaker bara. Här i lådan ligger alla fina fröpåsar som gått ur datum…och en solfjäder..

Sådärja, städat och klart. Och här kommer några tips.

Hos en av inredningsbloggarna jag följer fann jag länken till denna snygga butik. Och de säljer en av stoltheterna från Varberg. bara det är hur coolt som helst. Tången i badsaltet är ju liksom plockat där jag dök i förra helgen. Och fotona. kärlek.

Tillbaka till trädgården. Hallonen svämmar verkligen över i år, min man håller på att googla poolhus (!) och jag ska nu dråsa ner i ett bad med tända ljus runt om och lyssna på tystnaden som råder då barnen somnat.