morning_kristin lagerqvist-5320

Jag jobbar hemma idag, lyssnar på spellistan min vän Minna delade med sig av häromdagen och betar av en lång lista. Men jag började dagen med att styra upp familjen, plocka in kaprifol och koka kaffe. fint.morning_kristin lagerqvist-5325

Häromdagen såg jag så fina brevpressar på Le Kiosk, helt sjukt tjusiga. Och då kom jag på att jag köpte mig ett gäng på en vintage marknad i New York i början av månaden. Detta är verkligen något att hålla utkik efter på alla loppisar i sommar, det blir så fint när man ställer dem i grupp. Inte sant?morning_kristin lagerqvist-5323

Jag fuskdetoxar lite inför rådande semester. Äter lite mindre och bälgar i mig pressad rödbeta och gurka med massor av ingefära. Fast jag dricker ju kaffe och så … Och så läser jag Lisa på Landet och planerar inför goda middagar i sommar samt att ta mitt pick och pack och flytta ut på landet…morning_kristin lagerqvist-5316Sent i höstas hade vi ett mingel hemma hos oss och då fick jag en hel kasse med lökar av en trädgårdsmästare. Dagen efter stoppade jag ner dem i jorden och nu är det en ren fröjd att promenera ut på baksidan och se det ena undret efter det andra slå ut.

Ha en riktigt fin dag nu.