elin_sommar_kristin lagerqvist-4655

Vi besökte Elin Lannsjö’s kolonistuga i Göteborg förra veckan, Johanna och jag, och jag tänker fortfarande på de där bullarna hon serverade. Och på köksön, matbordet och all fantastisk keramik.elin_sommar_kristin lagerqvist-4665

Jag har redan tiggt till mig ett nytt besök med min man. Undrar om han kan bygga en likadan köksö? Jag har nog inte rätt tålamod är jag rädd…elin_sommar_kristin lagerqvist-4677

Här är de. Kardemumma i mängder.. måste besöka Majorna snart igen för att köpa mig en påse. Vad heter bageriet tro, kan någon hjälpa mig?

elin_sommar_kristin lagerqvist-4684 elin_sommar_kristin lagerqvist-4692

Hela kalaset dukades fram på Elins egna keramik. Hon är allt bra begåvad den där vackra lintotten.elin_sommar_kristin lagerqvist-4702

Det började såklart regna. Vi är ju trots allt mitt i juni 2015 och jag bär min blå regnrock varje dag nu förtiden…elin_sommar_kristin lagerqvist-4723

Vi gick in och fotade det där reportaget vi var där för att göra. elin_sommar_kristin lagerqvist-4754 elin_sommar_kristin lagerqvist-4778elin_sommar_kristin lagerqvist-4819

Mäkta imponerad blev jag av kylen i golvet. smart! Och skorna vill jag också ha. På minner mig om mitten av 90-talet då jag bönade och bad mina föräldrar om dessa vita skönheter .elin_sommar_kristin lagerqvist-4740

Sedan insåg jag att jag måste köpa mig ett gäng sådana här korgar att hänga i taket.elin_sommar_kristin lagerqvist-4803Visst blir du nyfiken på resten av stugan, Elin och den fina trädgården? Kika här på resultatet av reportaget. 

Tack för att vi fick komma Elin! Du är grym! @elinlannsjo