måndagens morgon med röda höstlöv

 

 

Tänk att jag har suttit länge nu här vid datorn med avsvalnat kaffe, sovande katt i knät och ett tjatigt radioprogram som surrar från köket. Jag ville ju göra en riktigt bra entré här på Lovely Life med  massa klokheter och en finfin presentation.  Men, nu måste jag snart rusa till doktorn med lillebror så här kommer i alla fall en kortare presentation av mig och ett välkomnande till nya som gamla läsare.

Kristin heter jag och jag lever i surfarnas stad på västkusten med min kärleksfulla och stökiga familj i ett alldeles för stort hus. Jag har 3 pojkar från 2 till 13 år, tjusig man, trasseltankar, kalla händer och en överfull turkos tvättstuga. Jag är en sådan som alltid planerar att börja yoga mer och springa slingan så ofta jag kan, men aldrig gör det. Växthusliv, havsbad och fotografering är några högt rankade prioriteringar. Jag har bloggat sedan 2008 och är helt tagen av vad allt det har medfört. Så många nya vänner och så mycket mod jag har samlat på mig under tiden. 

Jag är väldigt nyfiken och förväntansfull över den här nya portalen jag kommer blogga på och jag vill skicka mitt varmaste tack och Lyckönskningar till Johanna och Amelia som har startat upp Lovely Life tillsammans.

Kommentarer till “måndagens morgon med röda höstlöv

 1. Finaste Finaste Du! Kristin. Ville bara säga det, och jag följer ditt äventyr enda från siiiiidnni, men det visste du! Ses när det är knoppar på träden igen. Du kommer jag! LiveLoveLive! X mirre

 2. Hej!

  Jag läser din fantastiskt inspirerande blogg dagligen. Jag undrar vart du köpt de ursnygga byxorna som du har på dig i ditt inlägg ovan? Lycka till med din nya portal! Jag kommer självklart fortsätta följa dig.

 3. Jag kommer också fortsätta följa dig. Men den nya bloggen har så konstigt format på min telefon… Kan inte hela fotot eller texten samtidigt… Är den nya bloggen inte mobilanpassad eller gör jag ngt fel?

  Lycka till här, kommer gå fint!

  1. Hej på dig, kudden har jag funnit på loppis 🙂 Tur va? 😉 kram och kul att du följer med.

 4. Fint som snus, som vanligt ju! Hoppas många gamla och nya läsare hittar dig här med alla dina fina bilder och eftertänksamma ord. Lycka till!
  //Jennie

 5. Så roligt att hittat dig, är redan Instagramvän med dig…men aldrig varit inne på din blogg. Varberg är en härlig stad, har alltid tillbringat somrarna där, stuga i Kärradal. Som sagt kommer jag följa dig här också.

  Kram helena.

 6. Vilken härlig beskrivning och vilka mysiga bilder. Måndagskram till dig genom den krispiga höstluften 🙂

 7. du verkar vara en sån fin människa, fina bilder och fin klädsel på dig idag. hoppas du får en bra måndag och mycket fint jag råkade skriva där.

Kommentarer stängda