vinden tog mig på morgonen

 

 

Vi skapar diverse stökiga hörn i sovrummet, min man och jag.

Jag kallar det stilleben och cyklar till havet för att gå det fortaste jag kan och fundera på min farmor, hennes trädgård på landet och veckans familjeplanering.

Nattduksbordet vittnar om att vi förlorade fejden om vällingen i natt, igen.

Trött. Då går jag med på nästan vad som. Men de växer upp. Och det blir folk av vällingbarnen också, tänker jag.

 

Jag har en vän som kokar marmelad på tomater och chili, hon bor i ett av de finaste hemmen och har så himla skojiga barn. Idag dök hon upp med en poster hon visste att jag ville ha.

tack söta.

Idag bannar jag min onda rygg och läser mellan raderna.

hej hej.

 

 

Kommentarer till “vinden tog mig på morgonen

 1. Jag undrar lite vart den superfina zick-zackmönstrade mattan är ifrån? Så himla fin och precis vad jag har letat efter!

 2. Hej Kristin,

  Vilken underbar blogg du har 😉 Har följt dig ganska länge nu… Väldigt inspirerande och med fantastiska bilder. Har samma känsla som du i livet med otillräcklighet och allt vad det innebär med barn och pusslande (trots att jag bara har ett barn)
  Precis som du möblerar jag om i mitt hus varje dag. Ganska jobbigt ibland att aldrig bli nöjd men samtidigt ger det ju utlopp för härlig kreativitet 😉

  När jag ser bilderna på ditt nya fina vita golv undrar jag vad det är för typ av golv ifrån början och med vilken färg och hur ni har målat det. Ser väldans blankt och fint ut! Vill också måla om…

  Hälsn Malin i Borås

 3. Det ska verkligen bli spännande och roligt att följa dig i din nya bloggkostym. Jag tror faktiskt att det kan vara starten på någon nytt och spännande och ge dig nya möjligheter! Lycka till vännen!
  Kram Josefine

 4. Era stök-stilleben är ju underbara
  {vart är stöket, undrar jag. :)} ..
  och vilka pjucks sen’.. *ler*

  vet Du? Du får vällingfejd att
  låta som något jag vill vara med
  om. snart.

  varm kram till Dig,
  hannah

 5. Åh vilken härlig blogg du har! Så kul att hitta nytt här på Lovley Life!

Kommentarer stängda