när solen gick ner

Jag älskar hur höstsolen vandrar i vardagsrummet på eftermiddagen och jag tänker hela tiden att jag borde ta på mig löparskorna och sticka ut. Men jag blir lite lat och hittar andra viktigheter att göra. Som att glo i Mokkasins sortiment och vilja köpa rubbet typ. Fast mest den här.

Jag ska ha några tjejer här på middag vid 17 och stressade som sjutton med brödet på jäsning, torka golv, tända ljus och sånt. Hela tiden hade jag tittat på fel klocka och nu har jag en hel timma tillgodo. Så nu får jag spana lite i boken som följde med hem i fredags istället. Eller nä… nu har den timman redan gått förresten…

hej hej.

Kommentarer till “när solen gick ner

  1. Det är en underbar bok.
    Han har även skrivit en som heter “fem personer du möter i himlen” som jag älskar.
    Du får låna den av mig nästa gång vi ses.

  2. Ha, ha, vad jag känner igen mig. Ibland vill jag så mycket på den där lilla extra timman av egentlig man får ibland. Så sätter jag mig vid datorn och vips så är den borta. Eller så försvinner den under tiden jag förbereder min stund (kokar te, plockar i ordning ett mysigt hörn, tappar upp ett bad)…

  3. Ja men den är så himla fin. Har tittat på den länge, i svart, och så kom den vita. Ännu finare! Älskar hela mokkasinaffären och den lite födelsedagsaktiga magiska känslan när man får hem Sofias fina paket.. Ha en fin vecka!
    Kram Nanna

Kommentarer stängda