söndagsbilder

På sovrumsdörren hänger fredagsklänningen och jag är i full färd med att byta lakan i alla sängar samtidigt som jag flyttar kläder mellan garderober.

Lillebror och jag är själva hemma, han kikar på Snobben.

Och jag har lutat min allra finaste tavla mot väggen medan jag väntar på att jag ska komma på vart den ska hänga. Den tillhörde min farmor Mildred och heter "Störtande fjäril".

Jag har också radat upp alla glasögon min man tagit hem för att prova.  Jag vet inte, jag tror han passar bäst i de näst längst upp på fotot.

Nu får jag snabba på här  hemma med söndagsstöket innan långpromenaden med min man.

hej hej.

Kommentarer till “söndagsbilder

 1. Förstår att du gillar tavlan! Den var verkligen superhärlig med alla snirkliga detaljer och färger. Jag hade gissat att den var från modern tid. Vilken läcker farmor du verkar ha haft!

 2. Vad skönt med en så färgglad klänning i allahelgona-mörkret! Och din farmors fjäril är så fin (har ju sett den skymta förbi ibland) och bra att den står på golvet redan, då kan den ju liksom inte störta längre…

  Mmm, svårt det där med glasögon. Jag jobbade med det i ganska många år – så jag vet. Och lite lustigt med modets växlingar. När jag började i glasögonbranschen för ca 20 år sedan, så såg bågarna ut ungefär som de du radat upp här.

  Jag tycker det översta ser snyggt ut, men de är kanske för lika de han har nu? De “båglösa” längst ner – sådana är ju alltid diskret snygga – men de kan vara väldigt ömtåliga, för att komma ivägen för små barnafingrar eller så. Se till att de är gjorda i ett väldigt flexibelt & hållbart material, i fall han väljer sådana, som titan. Bara ett tips.

  Och tack för att du förgyller min lite gråa söndag.
  🙂
  /helena

  1. Åh, tack för bra tips! De båglösa gillar jag också, hans ansikte kommer fram mer i dem. Tavlan har stått på vinden ett tag, lustigt, man hgar massa posters på väggarna och har helt glömt av min andra konst i olja…Kram och tack för din mycket fina kommentar.

 3. Men vilken vacker fjäril! Du gillar fjärilar va? Bytt i alla sängar, jag skriver upp mig på det med. Kram till dig. Jag har ju missat att du bytt adress. Har saknat dig.

Kommentarer stängda