Svart Vatten

 

Västkustens båsta fotograf, Mikael Pilstrand, har denna hösten gett ut en fotobok. Jag var så glad när jag bar hem mitt exemplar i lördags och har sedan dess bläddrat i den och funderar starkt på att haka på erbjudandet om den där surfkursen min man propsar på.

 

Detta är en berättelse om surfare, för surfare och av surfare för alla som är nyfikna på den drivkraft som är surfing. Följ med till en sida av svensk kust som inte många ser. Möt människorna vars liv formas av vågorna som bryter i svart vatten.                                               

                                                "Svart Vatten"

Det sitter i varje andetag

Det var när vi blev granne med surfaren på fotot ovan som min man tog upp surfingen och nu är det inte alls särskilt ögonbrynshöjande att han surrar brädan på biltaket vid 05.30 och drar ner till vågorna en stund innan han kommer hem och duschar och byter om till kostymen för dagens första kundmöte.

Hela boken är fylld av surfare jag gillar.

Ska du köpa en fotobok i år så tycker jag att det ska vara Svart Vatten.

 

Kommentarer till “Svart Vatten

  1. Vilken underbar blogg du har, det är en ära att ligga på samma portal;)
    Du har en ny flitig läsare!
    Malin

  2. Jag skriver under på det. Bilden med cyklisten framför sjöbodarna är min favorit!

    1. Min med! Funderar på att beställa den till sovrummet, om det går alltså… Han säljer ju en del prints så… kram cooling.

    1. Visst är den! De har gjort ett superjobb. Reklambyrån som ligger bakom layouten är samma som för L:a Brukets produkter och de är fantastiskt duktiga 🙂

Kommentarer stängda