finaste hemmet och en gala

 

Förra veckan var jag och besökte Anna-Malin som driver bloggen Helt enkelt hos mig. Jag är så väldigt tacksam över alla möten i livet som bloggandet skapar. Anna-Malin var lika fin som jag hade föreställt mig och tiden bara rusade med henne.

Vilket underbart hem, jag blev jätteinspirerad och åkte hem och slängde fram kuddar, tavlor och korgar i alla möjliga hörn.

 Anna-Malin tog med mig till Magasin 36, ett underbart ställe. Där åt vi lunch och kikade runt i Butiken. Jag köpte med mig en kudde hem som du säkert har sett på diverse bilder här på Krickelin. Och, en annan sak, när vi stod där på väg in i det stora öppna matsalen så susade Hannah på Honeypielivingetc upp för trappan. Lustigt det där, så mycket jag hade velat säga men så stannar det vid artighetsfraser. Hon var i alla fall lika underbart vacker som man kan ana på bloggen och det utstrålade en slags genomäkta godhet ifrån henne.

Ikväll ska jag på gala.

Cocktailglasen ligger på kylning i frysen för fördrinken är hemma hos oss och jag har precis ringt en läkare och frågat snällt om jag kan få en cortisonspruta i ryggen. Nu ska lillebror och jag leka med fingerboards och sen gå ut på regnpromenad.

trevlig helg.

Kommentarer till “finaste hemmet och en gala

 1. Hej!

  Så fint, och tack!!
  Hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång.

  Kramar.

 2. Såååå finfina bilder, rent och skönt för ögat. Och bilderna från boken ser väldigt fina ut 🙂 Låter trist med ont, hoppas det reder sig!!!
  // Lina

 3. Jag kan bli både inspirerad och avundsjuk nör jag ser bilder från en del hem…..som här!

 4. men du, den där ryggen alltså, får du nån hjälp då? å så tänker jag att du är allt bra fin och inspirerande oxå 😉

 5. Härligt med givande möten! Nu har jag länkat om och grejat. Ser fram emot att fortsätta följa här. Trevligt galej!

Kommentarer stängda