Vad sa hon nu igen…
“De bästa presenterna att ge bort är de som svider lite. Det känns liksom när man ger bort dem men man vet att de är så himla rätt så glädjen över att dela med sig är större än lusten att behålla det själv… du vet…”

Sofia och jag stod i mitt vardagsrum då jag under lager efter lager med silkespapper fann den vackra blå svalan i den lilla lådan. Alldeles varm i bröstet och med tårfyllda ögon – tänk att hennes svala fick flytta in i mitt blå hem.

I dag kom jag inte ens ur morgonrocken innan jag bestämde mig för vilken vägg svalan skulle få flyga upp på.

Ovanför de blå skjutdörrarna såklart.

Ska bege mig ut på loppisar och leta efter kompisar till den.

Önskar dig en fin helg nu. Vad ska du hitta på?
Skriv gärna några rader för det gör ju mig så himla glad.

Påsklovet drar igång i Varberg idag och jag ska suga ut det sista ur skidsäsongen i fjällstugan. Packar bilen med barn, mysiga spel, mjuka kläder och bra böcker.