Det bästa ligger framför oss

Jag tog de här fotona häromdagen. Innan jag fick migrän och klippte håret.
Solen sken in i vardagsrummet och jag gjorde måndagslistor och vattnade blommor.

Och så funderade jag över om jag skulle klicka hem en ny trädgårdsbok för säsongen. Har du något tips?

För snart blommar äppelträdet och då vill jag bara sitta här under och läsa bra böcker eller fika på en filt med dem jag älskar. I väntan på vita blomster klättrar barnen bland grenarna och små små blå pryder gräsmattan därunder.

Just nu sitter jag på ett tåg mot Stockholm och passar på att svara på mail och fakturera. Älskar att åka tåg eftersom jag hinner så mycket. Jag ska möta upp Malin och Daniella och gå på en trevlig middag denna afton. Ser verkligen fram ett att checka in på hotellet och möta upp fina kollegor.

Fast det hade inte inte varit så tokigt att slå sig ner här i kvällsolen med en kopp te heller…
Känner mig lyckligt lottad som får ta del av det bästa ur två världar.  Snart slår mina små rosor ut där ovan bänken förresten.
Det bästa ligger framför oss nu, tänk på det!