det glömda huset

house mir (1 av 6)Minns du huset?

house mir (2 av 6)

Vi minns. och ständigt är jag på jakt efter nya miljöer med historia. Just nu vill jag fota i en gammal ladugård eller i bokskogarna som precis fått sin grönska.

house mir (3 av 6)Miranda Rebecca. Som bor i ett litet rött hus från 1800-talet i en fiskeby  med sin brittiska pojkvän. (som för övrigt också byggt henne ett hönshus) Hon har precis tagit sig an en häst som hon ska rida varje dag. Fint för själen säger hon och jag tror henne.

house mir (4 av 6) house mir (5 av 6) house mir (6 av 6)Detta är faktiskt min egen bröllopsklänning som jag stod brud i för för sju år sedan. Och denna månad firar vi faktiskt vår bröllopsdag. och jag som har blivit så glömsk när det gäller sådant. Skärpning där. Hörde om ett par som åkte tillbaka till platsen där de vigdes varje år på sin bröllopsdag och upprepade sina löften för varandra…. fint…