BIB-porridge-11

Godmorgon. Jag är på språng och ska iväg och jobba på kala salta klippor och i en skog som tappat all sin färgprakt. Men innan jag rusar vill jag dela med mig av mina digitala favoriter från den senaste tiden.

Babes in Boyland delade med sig av ett gott och nyttigt recept på gröt med chia och bovete i. Jag har ätit det tre dagar i rad med både banan och bär. Mums!

4568337

Alla har bloggat om detta hemmet som är till salu just nu. Men alltså. Sååååå fint!
Jag har samma sänglampa och blev sjukt inspirerad av hela alltet trots att det inte alls är de färgskalor jag brukar välja.

Bilder från fastighetsbyrån Entrance ( foto:Anders Bergqvist) Styling av begåvade Charlotte Ryding- @blackbirdstyle och Emma Fischer- @stylebyemmahos

finalistlogga1

Vilken fantastiskt branch man jobbar i va?!
Nu har Elle Decoration i tagit fram ett nytt pris till Elle -galan som äger rum i februari 2016. Var med och rösta fram Årets Inredningsbloggare!

Många av mina vänner och bloggfavoriter ligger i finalen och stora applåder till alla dessa duktiga, ödmjuka och kreativa tjejer. Både Johanna och Ulrika som bloggar här på Lovely Life är med i gänget. Hurra vad bra!
Läs om hela alltet här hos Pella där hon också har en liten beskrivning av alla nominerade och länk till röstningen.

20151101-MX8A3443INSTA-1200-1000x1500

Min ständiga bloggfavorit Sofia på Mokkasin har tagit de ljuvligaste foton på sina barn i skogen. Så glad över att få träffa denna dam i helgen och dela skratt, middagar och arbete på Kustfolk i Varberg.hanna_stefansson_cph_med_alice_14

Den alltid så sjukt snygga Hanna Stefansson ätt just nu på Bali och bjussar på fantastiska bilder på risfält, kimonos och frukostar. Detta är dock från en dag i Köpenhamn då hon var där med fotograf -Alice och hade på sig en förtjusande kappa från Marimekko.