matplats 1

Vi är mitt innan visning och försäljning av vårt hus. Det är så himla strävigt att städa och fixa med sådant man tidigare slarvat med så vi brukar roa oss i emellanåt att kika på inredning till vårt nya boende. Just nu bor vi i ett 70-talshus där jag mer eller mindre fått fria händer med allt men nu ska vi flytta till ett hus byggt runt 1930 och får nog tänka om lite i gällande möbler…och helt lätt blir det inte märker jag för helt plötsligt är min man som begravd i auktioner på Lauritz och håller på och tycker till om både det ena och det andra… hmmm…

Riktigt kul i och för sig. Men nu får man alltså maka på sig och kompromissa en del. Jag tittar på ett stort matbord, ett rustikt som rymmer många. Ett bord som inte finns i var och varannat hem och kanske har rätt många år på nacken.

matplats 4

matplats 3 matsal

Han kikar på detta Hay-bord som jag tycker att man lika väl kan köpa liknande set på IKEA och spara några kronor. Inte helt lätt kan man säga… men vi har enats om en soffa i vart fall.

Den fina bilden ovan har för övrigt Pella Hedeby stylat och Kristofer Johnsson fotat. Källa till resten av fotona i inlägget finner du här i min Pinterest.

bibliotek

Jag drömmer också om ett bibliotek. Med schackbord och backgammon framme för jämnan till spelsugna, lite whiskey med is  i glaset och en Morris på väggarna.

wallpaper

Kanske denna…