hannasroom_Kristin_lagerqvist-5031

Vackraste Hanna Wessman och inspirationssajten Houzz bjöd in till en festlig middag i Stockholm.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5017

Middagen ägde rum i Hannas alldeles fantastiska hem och alla gäster samlades genast i köket för att kramas, dricka bubbel och mingla runt. Kolla krukan där i fönstret förresten. Hannas egen design och snygg som tusan.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5009

Jag hade på mig en klänning från Ganni och dressade ner den en aning med vida byxor. Och ja, jag körde öppna skor trots kylan för så mycket utomhusaktivitet var det ändå inte denna kväll.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5014

Blommor i mängder och bubbel. Precis som det ska vara i vid ett festligt galej.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4985

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4997

Tjusig dukning med utslagen vallmo.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5004

Det var rätt lustigt, men på tågresan upp så varvade jag poddsändningarna Säker Stil- Podden och Lillördag i öronen. Så lustigt att sedan möta upp Anita Schulman och Ann Söderberg på samma fest några timmar efter. Har Du lyssnat på deras pod?

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4999

Jag hängde med dessa pinglor från Metromode, Andrea Brodin och Sanna Fischer. Så gulliga båda två.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4993

Mörkret la sig över Stockholm och skapade en blå timma.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4988

Hur fint!? Jag har följt Hanna sedan jag började blogga tror jag… 2008.. eller hur långt tillbaka jag kan komma på i alla fall. Alltid inspirerande och stenkoll på hur man får ihop ett stilren inredning som ändå känns väldigt personlig.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4986

Jag gillade till exempel att denna bokhylla fick ta mycket plats och var som ett smycke i hjärtat av hemmet. Små fina pinaler att vila blicken på är något av det bästa.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5037

Och här är den där krukan igen fast i en annan storlek. Fin! Jag fick en egen med mig hem och det ska bli roligt att finna en passande plats för den. tack Hanna!

hannasroom_Kristin_lagerqvist-4983hannasroom_Kristin_lagerqvist-5019

Vi blev serverade en riktigt god middag och runt bordet fördes intressanta och roliga samtal. Det var intressant att få reda på lite mer om Houzz. Visste faktiskt inte vad det var innan… Men en blandning av Pinterest och Linkedin kan man kanske beskriva det som.
Man kan lägga upp en egen profil, samla inspiration och knyta kontakter och sedan använda deras  redskap scetch där man kan rita upp och in möbler i ett rum. Riktigt användbart om man planerar en flytt till exempel.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5029

Hanna, alltid snygg, hade på sig ett par byxor som jag måste klicka hem från & Other Stories. Och Elsa Billgren var så himla fint gravid, alldeles förtjusande faktiskt, hon strålade i sin tjusiga klänning och fina mage. Har du sett gravidfotona Anna Malmberg tagit på henne? Alldeles magiska!

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5035

Gästerna började droppa av och det blev dags för mig att beställa taxi och ta mig tillbaka till hotellet.

hannasroom_Kristin_lagerqvist-5050

Men så kom jag på att jag inte fångat en enda ordentlig bild på värdinnan under kvällen. Stackars Hanna fick slå sig ner i soffan vi tolvsnåret och posera inför kameran. Men det gjorde ju hon galant. Alltid så satans snygg!

Tusen tack för ett fint party Hanna!
Och tack till alla andra tjejer som förgyllde kvällen. Tyckte det var extra roligt att lära känna Lotta Agaton då jag verkligen beundrar hennes arbete.