en liten del av av idag

friday blues (1 av 4)

Fredagen. Det är då jag landar och tar tag i veckans mail och fokuserar på mitt egna.  Och folk runt om börjar verkligen fråga lite för ofta “hur jag hinner” och jag brukar svara att det som ger mig energi får plats. Det andra skippar jag. Utom tonårsbråk då… det kommer liksom på köpet den dagen man valde att bli förälder… fast jag tänker också att på ett sätt ger det mig någon slags energi, jag vill ju veta då det inte står rätt till. Det värsta är ju när man utsätts för det stora tigandet och stängda dörren. Jag tänker mycket på min tonårstid just nu, kanske för att min egen femtonåring åker runt i klasskompisens epa och vill ha fikapengar hela tiden…  Jag flyttade själv hemifrån och gick helt sönder då jag var sexton.

Morgonen. Kaffe med en sked kokosolja, det är så det ska vara, sa hon.  I nya Elle Decoration kan du se en liten bit av oss.

friday blues (4 av 4)

För på 9 i topp finner du vår Crystal Pendant som väcker stort habegär hos alla vi springer på. En av mina coolaste vänner berättade att hon bär den varje dag, den ger energi och tröst och får åka med till Milano, Paris och Moskva där “i princip alla” kommenterar hennes halsband. Man blir ju stolt alltså…
Min vän säljer alltså skor, en favorit.

Crystal Pendant/For Good Luck   Målning/Lisa Burenius

friday blues (3 av 4)

En ny Raku Doll och kinesiskt tempelträd, en gåva från Miranda Rebecca.  Snart åker vi på skattjakt i Bangkok och konstigt men jag längtar mest efter frukoststunden med kokosvatten och frukt på det lilla cafét med cykeln utanför.

friday blues (2 av 4)

Förra veckans blommor står sig över hela helgen och jag tänker att jag ska ta med hela familjen på lite god sushi i eftermiddag. PÅ NAMI kan man sitta japanskt traditionellt  vid låga golv och utan skor på golvet. Extra mysigt tycker barnen såklart. Önskar dig en härlig fredag. Vad hittar du på?