kustfolk – 1 mars

kustfolk (3 av 12)

Jo, förra helgen ägde Kustfolk of Varberg rum.  kustfolk (1 av 12)Och vilket lyckat arrangemang!! Tyckte i alla fall vi som anordnade det.  Vid elvatiden blev det snabbt helt fullt med folk i lokalerna och jag hann inte alls med att fota innan eller under dagen. Typiskt, såklart. Men jag tog några foton precis då vi skulle avsluta på kvällen.

kustfolk (2 av 12)

Vi hade med våra kristaller och stenar. Det var roligt att så många ville höra mer om dem.

kustfolk (4 av 12)Härligt mingel hade vi hela dagen och på kvällskvisten korkade vi även upp lite bubbel och skålade i.

kustfolk (5 av 12)

kustfolk (6 av 12)

Hela dagen satt Lisa Burenius och pimpade de damer som fick nya ägare. Väldigt uppskattat. Sist ut, efter stängning, var Miranda Rebecca.

kustfolk (7 av 12)

Som också hade tagit av sig barfota på golvet som nu behövde en rejäl dammsugning…

kustfolk (8 av 12)

Köllijox hörn, alltså hennes Bandit Girls , det var många som gick hem med en sådan fining.

kustfolk (9 av 12)

Lisa Hammarposses citronskål funderade jag på ett tag… men gick hem med en ny Raku Doll istället.

kustfolk (10 av 12)

Snygagste besökaren passade perfekt i vårt hörn där vi hade hängt upp drömfångare och Crystal Pendants på väggen. Och våra nya ametister… de ska jag berätta mer om en dag…

kustfolk (11 av 12)

Inte helt vanligt att jag själv fastnar på bild… men här är jag med Lisa när vi går igenom dagen och diskuterar vår beställning av sushi som ska hämtas…

kustfolk (12 av 12)

Hela dagen sminkade Anja och hennes flickor på A Head besökande gäster vilket gav ett fantastiskt mervärde. Det var många tjejer som blev lördagsfina med härligt röda läppar. Vi hade fika från Kustbageriet och till vår glädje blev det några över som jag tacksamt stoppade i frysen.

Så nu vill jag mest säga Tusen Tack till alla som medverkade!! Wow, detta ska vi göra igen. I en helt ny tappning, låt oss bara säga att Kustfolk kommer igen…Stort tack till Anja som ställde upp med toppenfina lokaler och till Kustbageriet som bakade gott till oss. Och Tack till alla som kom också, såklart! En hel del långväga gäster  dessutom. Så roligt!