enda blåbäret och tack

Bara ett bär på blåbärsbusken i år.

Jag har klätt mig i lila idag
igen och kommer förmodligen äta något 
med broccoli och ägg, som jag så ofta gör.

Det händer så mycket nu.
Jag har svårt att följa med
och står mest nickande och säger ja tack.
Så nu måste jag vara sjukt effektiv här
idag. Vi bestämmer det då.

hej hej och tack för alla sms, mail 
och kommentarer jag får ta emot. 
Jag är så djupt tacksam, nu blir det 
tjatigt men det får det såklart bli, 
 all vänskap och alla möjligheter 
bloggvärlden har skapat
är verkligen fantastisk.

Kommentarer till “enda blåbäret och tack

  1. Kul att det händer mycket som du gillar… Jag brukar kalla det perioder av flow. De bara kommer plötsligt. Är det för att man är mer lyhörd och utstrålar mottaglighet eller är det bara så. Nu gör jag min egen tolkning av vad det är du skriver om. Men för mig är det ofta så att jag kan ha perioder av mörker, då det känns som om allt går emot. Nästan som om världen lägger krokben för mina fötter. Sen ett år senare kan det ha vänt. Tvärtom trillar turen över mig och solen skiner vart jag än går. Jag blir förstås gladare och piggare under de här perioderna och kanske är det även däri det ligger. Mitt humör påverkas av omgivningen och omgivningen påverkas av mitt humör – därav de starka uppåt- och nedåtgående spiralerna. Nu känner jag mig mitt i en uppåtspiral och hoppas att jag denna gång har fått så mycket insikt att jag slipper den där nedåtgående varianten nästa gång… Eller är det bara så jag är kanske. Perioder av energi behöver perioder av återhämtning…

Kommentarer stängda