Blombuketterna jag plockar in nu är så himla vackra. Vilda och med en mängd brokiga färgkombinationer. Igår kom den här buketten in efter dagens sensommarregn.

Snart blir det dags att luska ut hur jag ska vinterförvara alla knölar så jag kan få blomsterprakt här nästa sommar också. Ska kolla med vänner som har bätrre koll än jag…

Våra äpplen och päron! Vad ska jag göra med dem? Blir nästan lite stressad och vill inte låta dem gå till spillo men jag hinner inte prioritera detta. Ska kolla runt  vart man kan ge bort – skolor, dagis eller något annat ställe. Tips?
Får väl göra must i och för sig.

Så här fin blev buketten i köket. Djupt orange solros, dahlior i ljusrosa, gul, aprikos och lila och lite violetta jätteverbenor.

Förresten. Kolla ovan. Vi var i tidningen förra veckan.

Du har väl inte glömt att boka in dig på septembers viktigaste föreläsning i Varberg?
Föreläsningen för Ett Mjukare Varberg med Micke Gunnarsson.

Helt gratis dessutom tack vare ett varmt engagemang av oss tre bland annat och tack vare finansiellt stöd av Vagabond Shoemakers så möjliggörs att alla 5:or, pedagoger och föräldrar i Varbergs kommun får ta del av denna föreläsning.
Förhoppningen är att dialogen skall fortsätta hemma vid köksborden. Tillsammans med våra barn. För ett mjukare Varberg.

Detta riktar sig till alla som är nära barn och ungdomar. Lärare, mor- och farföräldrar,  vuxna överlag alltså… Alla har ju kontakt med barn mer eller mindre och alla har en egen åsikt gällade digital närvaro för barn och är intresserade av deras välmående.
Låt oss samlas och lyssna in, se allt ur ett nytt perspektiv och få kloka och bra verktyg att kunna navigera framåt så bra vi kan.

Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla?
Känner våra barn att skolan är till för dom?
Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till internet och all  teknik?
Hur stöttar vi dagens barn?

Hjälpa oss att sprida detta i Varberg så att vi kan fylla alla 1000 stolar kl 19.00 den 5 september i Eventhallen.

Micke Gunnarsson är en av landets mest flitigt anlitade föreläsare och varvar gapskratt med allvar. Han har lång erfarenhet av skolans värld, digitalisering och en stor passion för barn och unga. Han har arbetat på förskola, kulturskola och startat en gymnasieskola. Han är stolt trebarnspappa och har startat flertalet företag och projekt med inslagen ny teknik och internet. Micke är grundare till kampanjen “Varenda unges rätt till MVG”, Fredsuppdraget.se, Barnatro AB med affärsidén: “att sprida så mycket kärlek vi kan, till så många som möjligt under vår korta tid här på jorden”.

Micke är författare  till  böckerna: ”Det  är  bara  de  som  bestämt  sig  för  vart  de  ska  som  kan  gå vilse”  och  pixiboken  för  vuxna, ”När jag gör som jag gör”. Ja ni hajjar. En sån superhjälte. Honom vill vi lyssna på och lära av.

Läs mer här och anmäl dig direkt>>>

Kommentarer till “Ett mjukare Varberg – har du anmält dig?

  1. Hej! I torkans spår har många bönder/hästägare kris med foder till sina djur. De tar nog tacksamt emot frukt!

  2. Hej Kristin,
    Dina dahlior är så vackra, tänkte försöka mig på att köpa knölar till nästa år. Vet du vad du har för sorter och om du köpte knölar, var gjorde du det? Blir premiär för mig!

Kommentarer stängda