gifts__Lagerqvist-0876

Det finns så mycket positiva saker att säga om min stad Varberg. Att den har världens vackraste rosor och härligt surfliv det vet du ju redan nu. Men det finns mer att berätta.

Jag flyttade hit som ganska trasig och vilsen ensamstående mamma i 20-årsåldern. På något sätt ramlade jag in i restaurangbranschen i staden och har på det sättet lärt känna så mycket fantastiska och inspirerande människor som varit stora förebilder för mig. Entrepenörer med ett sjukt driv, enorm kreativitet och stor dos ödmjukhet har stöttat och inspirerat mig till det jag jobbar med idag.

När jag samlade ihop mina bloggvänner för en härlig kick off inför sommaren 2016 så ville jag visa upp det bästa Varberg har. Bad, mat, yoga, surf, spa och sköna hotellsängar.
Men så är man ju så stolt över andra människor som lever och verkar i Varberg också. Därför passade jag på att samla ihop lite presenter från de företag jag har en egen relation till. Så himla fin sommarpresent. Tjejerna blev verkligen jätteglada!

gifts__Lagerqvist-1021

STENK hade packat ihop och slagit in varsitt par favoriter. En personlig hälsning och en egen färg utvald för var och en. Så gulligt, blir alldeles varm i magen. Det är jag som har tagit kampanjbilderna och det gör mig såklart väldigt stolt då jag också tycker om deras grejer jättemycket. tack tack!
gifts__Lagerqvist-0886

På onsdagen  började det dessutom regna så jag och Linn tog massa fina foton bland rosor, jordgubbar och regndroppar i våra nya dojor.

gifts__Lagerqvist-1016

Försökte ta en bild på grejerna men Siv sökte min uppmärksamhet och ville ha kli på magen.

gifts__Lagerqvist-1023

Med bland gåvorna var en nyhet från L:A BRUKET, ett broccoliserum som är superhärlig under dagkrämen. L:A BRUKET är från Varberg och tången och sanden de använder i sina produkter kommer från viken och havet utanför. Dessutom har paret som driver företaget väldigt varma hjärtan.

Tjejerna fick var sin bok om mitt favoritställe Strömma Farmlodge såklart. Och ett nytt armband från vår shop For Good Luck.

Jag hade frågat en av mina favoritfotografer i Varberg, Mathieu Turries, om han kunde skicka med var sitt ex av hans tidning Nordic Surfers Magazine. Självklart sa han och så fick tjejerna med sig lite skön surf hem i packningen från Varberg också.

Nu ska jag skynda mig att vattna i växthuset och dricka en kopp kaffe innan jag ska iväg och  fota hos en annan stolthet i Varberg – hos vackra Träslövs Trädgård. Lyllos mig. Undrar om jag kommer hem med några nya plantor. Svårt att låta bli..