Ofta får jag frågor om jag kan blogga mer om Marie Emilsson på Håkesgård . Hon är sannerligen en inspirerande kreatör och trädgårdsmästare.
Både Marie, hennes hem & trädgård är bland det vackraste jag vet. Inspirerande att besöka trädgården året om och jag har sagt till mig själv flera gånger att vi borde boka upp möten oftare och vara kreativa tillsammans.
Nu gör jag det – messar och frågar om jag kan komma…

Men först. En liten tillbakablick på förra årets vackraste bilder från Håkesgård.

Marie gav sig ut en frostig morgon och knipsade av lite kvistar att binda en krans av. Hon fyllde en hel korg och gick sedan till växthuset med hampasnöre och sekatör.

Växthus är sannerligen härliga året om och väl värt att inreda även vintertid. Så mysigt att sitta med varm choklad och tända ljus i dagbädden med en filt runt benen.

Titta så fint de blir när man blandar. Man använder lagom långt hampasnöre och sedan ståltråd att vira runt kvistarna och snöret.

Marie bjöd också på vintrig fruktsallad med blodapelsin och mynta. Jättegott!

Och så matade vi alla hennes fåglar. Både hönor, ankor, småfåglar och duvor. Drömmigt minst sagt!

Här kan du ta del av fler bilder och en liten film jag gjorde om besöket.
Vill du se mer från Håkesgård så söker du lätt i den lilla sökrutan här uppe till höger. Det gäller förresten allt du vill finna hos mig. Blogginlägg från Sri Lanka. Färgkoder. & Varberg som stad.

Kommentarer till “Förra årets vackraste vinterbilder

Kommentarer stängda