Hej där,

Vill börja med att tacka för det stora, fina och kloka engagemanget i kommentarsfältet i mitt förra inlägg. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar denna dialog med er. Fick en del nya perspektiv att sjunka inom och jag är ödmjukt tacksam över den goda tonen och vettiga tankarna. Tack från hjärtat.

Idag vill jag dela med mig av lite bilder från en fotoserie jag tog ihop med Michelle Baker för ett par veckor sedan. Detta är mina favoriter.

Vi möttes upp på fågelreservatet i Varberg – här är det så vackert att fota med det höga gräset som fond.

Älskar att fota i denna miljö och jag som tackat nej till alla fotouppdrag under lång tid fick en ordentlig nytändning. Jag har tänkt att jobba mer med foto den dagen jag inte kommer arbeta med sociala medier på samma sätt längre.

Michelle är otroligt vacker från insidan och hela vägen ut.

Läser man på hennes hemsida så beskrivs hennes arbete så här:
Michelle is a transformational Life Coach & Mentor, Breathwork Healer & Facilitator, Yoga Instructor, Reiki Master, and amateur writer. 

Hon helar mig. Jag går på privata sessions med henne då jag behöver hjälp. Det hjälper mig otroligt mycket –  mer än någon KBT, traumabearbetning eller psykologbesök jag någonsin upplevt.

“You will teach others how to reconnect with their soul. You will teach them how to develop self-esteem, awareness and a more honest relationship with themselves. You will teach them how to do this by redirecting their attention back home, to themselves.”

Brottstycke taget från Michelles “A collection of notes”

Du kan följa henne på Instagram och ta del av hennes klokheter @__michellebaker

Den 30/11 håller hon också i ett pass i Yoga Nidra i FGL’s lokaler. Det serveras frukost efter yogan så missa inte detta tillfälle.

Jag fick Chaga i torkad form och i koncentrat av Michelle.

Hon hade gjort en raw varm choklad med kakaonibs och massa andra nyttigheter i. Vi drack gott och åt clementiner bland de gyllene fälten samtidigt som vi spanande på fåglar.

Påminde mig om att jag måste utöka min samling av emaljmuggar. Så snygga och bra ju!

Tack för dig Michelle.

Här hemma svängde jag ihop en egen varm choklad med chaga. Jag värmde iKaffe, kakao och honung samtidigt som jag vispade som tusan. Sedan tog jag några dropppar chaga i och toppade med vispad soyagrädde – det blev succé hos både barnen och mig.

Har googlat massa på chaga (sprängticka) nu – fann en bra artikel om denna svamp här.

Ha en fin helg nu.

Kommentarer till “Foto, reiki, chaga och choklad…

  1. Vilka fantastiska bilder, du lyckas verkligen att förmedla känslan. Lugn och ro i själen.

    Ha en fin söndag!

Kommentarer stängda