från hong Kong with love

umbrella.krickelin-2921 Det går en sommarvind över staden där jag bor och blombladen från mina pioner rasar mot marken.

Jag har packat Peacock Pants för For Good Luck hela förmiddagen och jag förstår ju precis – det är den perfekta sommarbyxan. Det glädjer mig att det är så många andra som också tycker det. Jag vandrade till Jennie som bloggar på  Kollijox igår. Luftiga steg med Lana Del Rey i öronen.

-Kommer du för att hämta din present? skrattade Jennie. Egentligen kom jag ju för att spana på hennes nya växthus och få mig en kram efter hennes långa resa till Hong Kong. Men, hem gick jag med detta handgjorda vackra paraply. Åh. Så himla varm i magen jag blev av hennes gåva.

tack fining. umbrella.krickelin-2924 Långt efter lunchtimman kom jag på att jag inte ätit och tog Malins goda gröna recept och svängde ihop. Kirskål har jag i mängder och mynta likaså. Malin har förresten flyttat till Elle Decoration och bloggar snyggt därifrån. umbrella.krickelin-2928 hot. umbrella.krickelin- Några timmar sent flygplan resulterade i ett flådigt halsband och ett par randiga byxor. umbrella.krickelin-2918 Följer du mig på Instagram? Där heter jag också Krickelin.

PS. Idag är det sista dagen då du har chans att vinna en härlig sommarsemester till din familj på Arken Hotel & Art Garden Spa. Missa inte att delta i tävlingen, barn älskar att bo på hotell och att njuta av spa. Tävla här.