Denna norgon plockade jag en stor bukett rosenskära med tagetes och drack matcha med blåbär. Sedan rastade jag hunden och tog mig till jobbet.

Det prunkar i trädgården!

Tips – mixa frysta blåbär med havremjölk och honung. Häll detta över isbitar och toppa med en nyvispad matcha.

Det blev riktigt fint i butiken med den stora buketten från trädgården, eller hur? 
Jag älskar verkligen hur enkla saker som färska blommor kan förändra känslan i ett helt rum.

Nu har vi tagit oss igenom den intensiva högsäsongen här nere i hamnen – och hunnit lansera både höstkollektionen och de nya smyckena. Mycket på en gång, men så roligt att äntligen få visa upp allt vi arbetat med.

Om ett par veckor är det dags att lämna lokalen på Brukstorget, och innan dess behöver vi sälja ut det sista som finns kvar där. September känns tung för mig i år, och mycket blir lätt som en uppförsbacke. Men jag försöker se framåt, ta en dag i taget och glädjas åt de små ljusglimtarna mitt i allt.

 

Jag är så glad över att jag tog steget och fattade beslutet att lämna Brukstorget. Här i hamnen har vi nu en tillfällig butiksyta eftersom det ska byggas hotell i fastigheten – och det känns faktiskt helt rätt.

Just nu vill jag inte vara fast i några stora åtaganden eller långa kontrakt. Jag befinner mig i ett skede av förändring i mitt liv, och det känns viktigt att ge mig själv både frihet och utrymme att landa.

Mitt värdeord för 2025 är FÖRVALTA. För mig handlar det om att ta hand om och vårda och förvalta mitt lilla liv på bästa möjliga sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Från trädgården

  1. Så fint!
    Odlar du din rosenskära från frö eller köper små plantor varje år?
    Funderar på vilket som är bäst…🤔
    Allt gott! Erica