fredag 4e december

igor_lagerqvist-7666

Sedan kikade solen in genom smutsiga fönster. Stormbyar rev utanför och vi sorterade diverse legobitar och Turtles-figurer tillsammans där på mjuk matta i hans rum.igor_lagerqvist-

Han har varit sjuk hela veckan och vi pusslar. Kors, vad vi pusslar. Och landar. För det finns ju inte så mycket man kan göra mer än att gilla läget. Jag jobbar några minuter här och där och så är det inte mer med det för min lilla känguru hänger runt min hals.  Och det är ju inte fy skam att ha en sådan going. igor_lagerqvist-7669

igor_lagerqvist-7671

Sedan. När alla sover. Då ska jag packa i butiken, oj, vad jag ska packa. Bland annat detta print på strandpromenaden och jättemånga kristaller.igor_lagerqvist-7680

Fast först ska vi mysa i soffan en stund till.

Vill passa på att tacka på den fantastiska responsen jag fick i detta inlägg. Mängder av bra tips. Här kan verkligen alla som vill engagera sig  inspireras att agera. Tusen tack! Detta betyder jättemycket för mig och många andra, var så säker.