Listan – December

office

Jag är tidig. Har redan knåpat ihop en lista för december.

Kontor/Showroom

Just nu håller jag på att göra iordning ett showroom i källaren. Vore ju super att få tag i lite grejer i den här stilen känner jag…. maila mig om du har arkivhurtsar och gamla arkitektbord som du vill bli av med.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Hår

Dags för ny frisyr och hårfärg. Denna är fin. Fast kanske mer blond då…

i taket

Julklapp

Den här har jag suktat efter hur länge som helst. Tellus Mobile. När den dök upp i ett försäljningsobjekt med sjukt tjusig stil och snurrade runt på bloggar för några veckor sedan fick jag ännu mer ha-begär. vet till och med vart jag ska hänga den. Jultomten… blink, blink..

Christmas catalouge 2015

Sovrum

Lite blå linnelakan är välkommet här hemma. Superfint stylat här av Lo Bjurulf och fotat av Petra Bindel för Åhléns. En bunt mistlar ska jag skaffa på torghandeln imorgon.

stil

Stil

Det är tid för mössa. Gärna för mig som älskar att strosa runt i det både inne och ute. Men vad jag egentligen behöver mest av allt nu är en bra rygga. Jag har spanat på den här. Får plats med både kamera och dator tänker jag.

thing

Julig Grej

En sådan här ljusstake får gärna flytta in. tack tack.

words

ord för December

just do it.

bild

Favvofoto just nu

mera kärlek åt folket. helt enkelt

Jag har inte sett några decemberlistor än. Men här har du Johannas för november. Och här får du en länk till Weronicas blogg för jag är nästan säker på att hennes tjusiga Fredagssvep kommer upp under dagen.

Ha en fin fredag nu.

(Källa till foto finner du om du klickar på bilden)