friday_christmas_FGL-1683 Eminem ekar i köket. Här hemma kombinerar vi vab, studiedag och tokpackning av varor till For Good Luck. Och jag tänker inte ens försöka förklara hur det känns att ha tre ungar, stort hus, webshop, fotograferingar och en fast anställning i december. Det var någon som sa att stress var sååååå 2013 och visst är det så… Att stress klingar helt fel liksom… Djupandning, yoga, virkning, pyssel och långkok känns mer som rätt melodi…
Jag liksom bara småler knipaktigt samtidigt som jag bestämmer mig helt för att inte jämföra mig med en endaste som har skapat julmys i sitt hem. friday_christmas_FGL-1659 friday_christmas_FGL-1676 Men vi har ju fyllt hemmet med amaryllis och eukalyptus. Dessutom har vi fyllt hela fönstret i köket med diverse juliga finheter som dragits hem från dagis och skola den senaste veckan. Pepparkakor och glögg har vi också. Det viktigaste är ju trots allt att vi snor till oss tid för varandra, inte sant? friday_christmas_FGL-1678     Men på riktigt. Allt är under kontroll, prioriteringarna kanske skiljer sig från andra år bara. Många frågar hur jag hinner med allt. Och jag hinner verkligen inte med “allt”. Frida tipsar här på hur du kan strukturera upp när du har många bollar i luften. Tack Frida! friday_christmas_FGL-1675En mysig kväll i Göteborg slank ju trots allt in här i december. Kalasbra för både mig och Miranda Rebecca! Mer om den trippen en annan dag – ville mest bara visa detta vansinnigt fina print som jag köpte med mig hem från Le Kiosk.
Och du, ser du? Nu har vår favoritkeramiker drejat oss en serie med underbara fat. God helg till dig! Nu ska jag ta en hostig kille ut i skogen och kika efter troll…