fredagsbloggar medan jag lyssnar på Lykke Li

friday fgl (5 av 6)

Så jag tog mig till fredagen snabbare än någonsin förut. Med krassliga bihålor, mycket jobb och sjuka barn.

friday fgl (1 av 6)

Efter en hektisk förmiddag med olika fotograferingar så landade jag och Miranda Rebecca i mitt växthus för produktfotografering och jag sa högt och tydligt att “nä, det blir inte lika bra som i Bangkoks gränder, jag blir så trött…”
Men det är inget att sura över såklart. Sol var det ju också och varför ska man inte vara lätt om hjärtat då..

friday fgl (2 av 6)  friday fgl (4 av 6)

Ja, som du ser. Vi hade ett fasligt sjå och nu längtar jag mest efter likadana tights som henne och någon som kan ta hand om min fakturering.  Eller återvända till växthuset för lite eftermiddagsvin …
trevlig helg på dig.

friday fgl (1 av 1)