doft av schersmin. här och där

news fgl (3 av 6)Kan detta vara världens snyggaste arm, med världens nyttigaste drink, vid världens grönaste vägg?

news fgl (2 av 6) Vi hittade våra ställen på Bangkoks gator. Och det är inte svårt att vara fotograf där. inte alls. news fgl (4 av 6) news fgl (5 av 6) De doftar schersmin. min favorit. news fgl (6 av 6) Nu finns denna kudde som nyhet i shopen på For Good Luck.  Bland  en mängd annat som Miranda Rebecca packat upp och tryckt in på lagret. news fgl (7 av 2) news fgl (8 av 2)   Svårt att säga hejdå till värmen och alla leenden.  Men, som sagt, nu vankas det ju doft av schersmin i min egen trädgård strax och jag har redan köpt tre klematis att gräva ner i helgen. Min man har byggt en pergola, jag har städat växthuset så då återstår väl bara hönshuset nu då…