geranium_kristin_Lagerqvist-5

Jag utlovade bilder på mina gigantiska Geranium. Eller pelargoner som det också heter. Kärt barn har många namn.
Jag har flest av mina favoriter Dr Westerlund, de doftar ljuvligt. De har sannerligen växt sig frodiga under sommaren. Den här plockade jag in från växthuset nu innan frosten biter till och den är verkligen stor.

geranium_kristin_Lagerqvist  geranium_kristin_Lagerqvist-4

Och dessa har stått i detta fönster hela året. Urspungligen fick jag en liten stickling från Lisa Burenius och nu är det tre stora som täcker hela fönstret och silar vackert morgonsolen in i rummet. Jag knipsar lite blad då och då, ger näring, vattnar regelbundet och byter jord någon gång om året. Lätt som en plätt.

geranium_kristin_Lagerqvist-3

Den här har också fått flytta in. Kanske ger jag bort några av dem i gåvor till vänner för de fyller nästan kontoret lite väl mycket.

geranium_kristin_Lagerqvist-2

Några fler sticklingar får det bli såklart. Kika här på ett annat inlägg jag gjort om mina pelargoner och sticklingar. Även Malin har haft blomstervård och tagit hand om sina vackra palettblad nyligen.

Jag har testat att filma lite det sista så när jag fixade med mina geranium sist så bad jag min vän Josefine filma och så klippte jag ihop den här lilla filmen därefter. Vad tycker du?