Finns det något skönare än att vakna upp i sin egen säng och tassa ner till köket för att koka dagens första kopp kaffe efter en lång jobbresa?
Har nu fått iväg familj till skola och jobb, plockat blommor med Boris i regnet, tänt några levande ljus och satt mig ner med datorn. Hade en del bilder från Jaipur och tänkte sammanfatta resan för er och berätta lite mer. Men jag kände mig helt mätt av allt bildmaterial så jag knäppte några foton från min morgonstund istället.

Det regnar i Varberg. Ett stilla höstregn som får trädgården att glänsa och luften att dofta rent. Jag funderar på hur jag ska samla ihop september och vara mitt bästa jag. Jag har mycket på min to do-lista denna månad men ska absolut finna en balans som får allt att fungera.

September är en underbar månad. Jag ska njuta som tusan och få ihop nedan som redan är inbokat.

  • Fotografera tjusig bloggare för TWWP.
  • Möta upp två starka och vackra kvinnor i Göteborg för en fotografering.
  • Fota material till olika samarbeten.
  • Lägga sista handen vid vår webbshop för FGL.
  • Bygga ett kök.
  • Möblera 220 kvadratmeter butik.
  • Intervjuas av lite olika tidningar i samband med nomineringen som Årets Business och lanseringen av FGL Store.
  • Öppna FGL-Store. Invigning i slutet av september. Whoop!
  • Möta upp spännande människor för att skapa material till Söndagsintevjuerna.

Har du förresten sett att bästa Johanna Bradford är på omslaget av Family Living denna måndagen. Inne i tidningen kan du ta del av ett fint reportage från hennes hem. Både bilder och text är jättebra och både Johanna och hemmet inspirerar verkligen.
I samma tidning kan du kika på Minna’s hem och ta del av Malin Persson’s odlingstips. Ett maxat blogg-nummer med andra ord. Så kul att influencers får mer och mer utrymme i branschen.

Johannas hem är verkligen inspirerande och nu har jag tummat ordentligt bland dessa sidor och kommer att plocka med mig många idéer till mitt nya kontor. Tapet är redan bestämd och idag ska jag kolla om någon kan komma och slipa golvet så jag kan luta det ljust som resten av huset.
Och en sak till – Kolla mobilfodralet! Fint va?

Kanske hörs någon mer gång här på bloggen idag då jag betat av möten och andra jobb. Ha en fin fredag så länge.