going green

green (5 av 2)

Kvällsbadet bland alla växter som jag vattnar i badkaret och som jag sedan glömmer kvar tills det är dags för någon att hoppa i. Jag har har varit själv med killarna efter dagis och skola och oj vad effektiv man kan bli. Bakat både pizza och klippt håret på dem. Och nu när alla sover ska jag vara än mer effektiv med att stoppa in alla våra varor i shopen för For Good Luck. Det har nämligen landat en mängd fullproppade lådor i Sverige idag. Och, oj oj, vad skoj.

green (1 av 3)

Fast först hade jag förberett detta inlägg. Det gröna. Jag sover här. Omgärdad av en skog full utav stora blad. Kastanjeblad är det. eller är det? Hanna Wendelbo, som du säkert följer på Instagram, står för designen och de kommer från Boråstapeter.

green (3 av 3)

Det kan ju tyckas vara väldigt skönt med grönt. Och det är det också vill jag lova. Fast ibland vill jag måla över allt i en vacker grynings nyans…

green (2 av 3)

Kan inte förstå att jag bara köpte en sådan här till min trädgård. Behöver ju typ femton minst…

green (4 av 2)

Ja, och så grönt te då förstås. För det har Miranda Rebecca tutat i mig att det skall vara så sjukt bra och det har nästan helt tagit väck mitt kaffesug.