gingerbread2_christmas_krickelin-2056 Här kommer en julhälsning och ett stort varmt tack ifrån mig. Jag är så tacksam över alla möten och möjligheter jag har upplevt i år. Alla mail och peppande kommentarer, det fantastiska gensvar vår webshop har fått under sitt första år och alla som ställt sig framför min kamera. Så tacksam och varm i magen. gingerbread2_christmas_krickelin-2058 gingerbread2_christmas_krickelin-2061 Nu ser jag fram emot nya utmaningar och ett djupare arbete med det jag känner är kreativt under 2015. Och jag ser framförallt fram emot att lägga upp arbete som pusslas ihop med familjelivet på ett bra sätt. Och jag ser också fram emot att umgås mer med mina vänner och rå om min kropp lite bättre. gingerbread2_christmas_krickelin-2066 Du hör ju… jag börjar redan rabbla nyårslöften… sorry.. Men Du! Jag önskar att Du får en varm och mjuk jul tillsammans med nära. Att du sänker kraven och har ett öppet hjärta inför dem du möter. Jag tänker mindre konsumtion och socker. Mer familjespel och clementiner. Hur tänker du? gingerbread2_christmas_krickelin-2073 gingerbread2_christmas_krickelin-2075   Och så tänker jag att jag ska läsa ut den där boken så jag kan titta på filmen sedan… Och mycket backgammon med min man, säkert någon whiskey och salta promenader vid havet. gingerbread2_christmas_krickelin-En riktigt God Jul till Dig från mig nu!