krcieklinpin3 Dessa dagar. All tid i världen att lata sig och umgås men kameran åker inte fram. Jag har däremot kikat runt på Pinterest där jag finner massor av inspiration, mitt konto hittar du här. Ikväll ska vi ha gäster och jag tänker mig till exempel en anti pasti tallrik liknande denna denna kanske.. fast med massor av serrano också… och en ny krans till dörren blir det nog också..krickelinpin2 Kanske fixar jag i ordning lite mer på kontoret… målar lite eller så… Jag ska i alla fall helt klart vispa iordning denna tårtan till kvällens dessert.krickelinpin4   En av de vackraste gåvorna dagarna innan jul var dessa toner. De har jag spelat högt högt högt. Nästan så  bröstet sprängts och ögonen vattnats av välbehag.  På juldagen har jag suttit på en frostig sten vid havet och kisat mot solen och följt fåglarnas lek över horisont och låtit det kluckande lätet från havet mildra mitt inre december. Ja. det är något med fåglarna i år. Murmuration – har du hört något så vackert. Kika på det här.krickelinpinOch jag hoppas Du har fina juldagar och vårdar dem med varligt. Långa frukostar och sena middagar. Spel och skratt vid matbordet. Goda ostar och hyacinter som blommat över. Källor. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8