om hemmet, andras och mitt egna

kaktus_krickelin-Om vi pratar inredning så känner jag mig så pepp på många andras hem och stil just nu men vill helst lämna mitt egna. Har till och med börjat spana på gamla sekelskifteshus på Hemnet. Där ska jag bo bland dämpade färgtoner, grönska och massa böcker…

kaktus_krickelin-4952

Så blir det ju ibland. Man ledsnar och undrar vad man är på väg egentligen…  Då hjälper det med en och annan liten fin brevpress som kan pigga upp humöret, eller hur?

kaktus_krickelin-4954

Eller de där höga glasen jag berättade om i föregående inlägg. kaktus_krickelin-4966Jag vill till exempel hänga hela kontorets tak fullt av klängväxter, letar just nu efter ett stort matbord i trä och ett soffbord med glasskiva… Inspirationen hittar jag i Ida Magntorns bok Home Style by City och spanar glupskt på Erin Wassons hem som Minna tipsar om idag. Älskar Erins stil och har följt henne länge på Instagram.

Har du förresten kikat in på den redaktionella sidan här på Lovely Life det sista? Här kan du ta en titt på min bloggkollega Chez Woods hem. Vansinnigt fint och så där sparsmakat tjusigt som jag aldrig riktigt lyckas ha det hur mycket jag än anstränger mig.. Skulle verkligen sätta klorna i den där blå sammetssoffan dock.. den hade nog gjort sig i mitt röriga hem också..