Mir och jag hänger hos Sofia idag. På schemat – frukost, hike och jobb.

Jag har just strukit kläder för en fotografering och Mir har fixat lunch.

Här är sjukt fint och jag har smugit runt med kameran i alla hörn och vrår. Sofia är nämligen med i morgondagens Söndagsintervju som kickar igång igen efter bloggflytten. Hoppas den är efterlängtad.

Undrar du förresten vilken outfit jag valde när jag skulle vara med hos 4Good i onsdags? Det blev jeans, t-shirt och röda klackar som ovan.

Har tänkt på en sak länge som jag gärna vill dela med mig av.

Jag jobbar i en relativt ny bransch – som bloggare, eller “influencer” som vi numer kallas. En influencer är en människa som byggt upp en stor lojal följarskara i sociala medier som de motiverar och inspirerar – som influencer har jag möjlighet att påverka och lämna avtryck till tusentals människor varje dag.
Det kommer naturligtvis med ett väldigt stort ansvar. Det är ett spännande och roligt jobb fullt av frihet och kreativitet.

Jag skriver och fotar i princip varje dag – året om.
Försöker hitta nya uppslag och blandar högt och lågt. De gånger jag frågar vad ni läsare vill att jag ska blogga om så är det alltid spridda önskemål och det gläder mig otroligt mycket. Jag mår bra av variationen och tröttnar inte.
Inredning, trädgård, mode blandat med annat som inspirerar mig och som jag tror mina läsare gillar.

Jag vet att en del mår dåligt av att matas med en “perfekt” yta vareviga dag i sociala medier. Och en del är av åsikten att de bara vill ha det vackra för de har nog med sin egen “skit” där hemma. Mitt mål är att alla som följer mig ska finna inlägg de gillar, som inspirerar och kanske får en och annan att tänka till. Men jag passar såklart inte alla.
Är det något ni läsare inte gillar så är det bara och klicka in imorgon igen så kanske det är något nytt som känns mer inspirerande.

Jag vill att du som läsare ska veta att du tar del av bloggen helt kostnadsfritt och att jag jobbar hårt för att kunna finansiera min verksamhet på andra håll samtidigt som jag försöker skapa värdefullt innehåll här.
Ni läsare är de viktigaste för mig i mitt jobb.
Det är Ni som gör att att jag kan jobba med detta och jag är alltid tacksam och glad över era peppande hälsningar, kloka ord och åsikter.
Men vart drar man gränsen i vilka åsikter man får dela med sig till bloggaren och alla dess tusentals följare som kikar in varje dag?

Vi drar en parallell tycker jag. Jag brukar se det som att bloggaren bjuder in till en mysig tjejmiddag – dukar fint, häller upp gott i glasen, serverar alla runt bordet samtidigt som hon gör sitt bästa med att roa sina gäster med intressanta samtal. Kanske överraskar hon med sång till och med.
Vad märkligt det hade varit om en av gästerna hade ställt sig upp runt bordet och ifrågasatt värdinnan inför alla. Sagt att maten var lagad med väldigt dålig fantasi och den där sången verkligen var under hennes värdighet.
Antar att det hade blivit lite tryckt stämning…

Finns det någon av er som hade gjort så?

Det händer inte ofta men ibland trillar de in. De små trollen. Jag har jobbat med detta i tio år nu så det gör inte ont längre. Jag kan ta det för att jag inser att det tyvärr är en del av jobbet. Men ska det verkligen behöva vara det?

Vi måste tala om det här. Få lite perspektiv på saker och ting och inse att det är en riktig människa där bakom tangenterna och bakom den lilla fina Instagram -rutan på telefonen.
Vad är syftet?
Vuxna människor. Kvinnor. Systrar. Jag ser trollen hos kollegor också och blir alldeles chockad över hur vissa väljer att uttrycka sig på nätet.
Det handlar inte om åsiktsfrihet och att vi som bloggare helst vill ha en skara ja-sägare i kommentarsfältet. Det handlar om respekt och sunt förnuft. Människor är olika, vi gillar olika och har olika perspektiv på mängder av saker.
Klart man inte passar alla – men behöver man verkligen spotta ur sig det? Kan man inte bara sluta läsa eller klicka vidare?

Kolla exemplet nedan:

“På fullt allvar, är du nöjd med den här typen av tonårsmässiga inlägg?
Tappa inte bort dig själv i jakten på följare, snälla.” 

“Hahaha, åh Stina! Kärlek till dig. puss” Mitt avväpnande svar

“All Kärlek tillbaka!
Högt eller lågt blandat, influencer eller inte, hjälp mig välja kläder liksom!?
Var är värdigheten i det, hos en vuxen självständig och företagande kvinna.
Jag tror bara du är så mycket intelligentare och självsäkrare än så.”

Hade du delat hiss med mig och haft modet att uttrycka dig på det sättet om mitt arbete ansikte mot ansikte? Om inte – då ska du absolut inte skriva det här i kommentarsfältet heller.

Brottstycke ur en annan :

“Du har själv valt ditt jobb Kristin, du kan tyvärr inte välja dina läsare (men du kan ju alltid börja censurera oss om du önskar). Jag får kritik i mitt jobb ibland också, det tillhör yrkeslivet. Att ständigt försöka skjuta ifrån sig kritik och försvara sig eller göra motattacker mot sina läsare, tja, jag antar att det fungerar för dig, för jag har sett att det är en metod du återkommer till när dina läsare kommenterar ”negativt”. Vilken tråkig värld vi skulle ha om alla bara höll med varandra hela tiden?”

Jag vet inte. Vart går gränsen? Jag är väldigt intresserad av vad ni tycker men har en önskan om att ni bemöter mig respekt och tänker på hur ni uttrycker er. Ok?

Här kan du ta del av ett jättebra inlägg som Jonna Jinton skrivit om hur det är att jobba med det vi gör.

& här kan du ta del av ett riktigt bra inlägg som Underbara Clara skrivit en gång i tiden – har återkommit till detta inlägg flera gånger faktiskt.

 

Kommentarer till “Hur uttrycker Du dig på nätet?

 1. Så fint och riktigt bra formulerat, med din ödmjuka touch. Jag tror att just den där skillnaden du beskriver mellan nätet och öga mot öga är viktig. För när den dimensionen tappas går så många känslor förbi konversationen, och samvetet hänger inte med. Jag har också alltid lärt mig att ta kritik personligen och inte inför folk, alltså hör jag i så fall av mig till någon personligen om det är något jag reagerar på. Hur som är det ju konstruktiv kritik som är relevant, allt annat blir bara onödigt. Att kritisera hur någon lever sitt liv eller gör sitt jobb säger ju mycket mer om personen som kritiserar. Lev och låt leva, säger jag. <3 Tack för att du lyfter detta!

 2. Hej! Tycker inte man får uttrycka sig hur som helst på nätet, personangrepp går som sagt helt bort. När det kommer till influencers och de som har det som jobb så är ju det faktiskt ett företagande. Där tycker jag att det finns utrymme för för oss läsare, som konsumenter att faktiskt våga fråga och ifrågasätta. Det gör ju vi med konventionella företag också. Exempelvis samarbeten, producerar man något-hur är det producerat? Är det rimligt att exempelvis åka runt halva jorden för att ta bilder till klädkollektion vars företag gärna pratar om slow living och klimatansvar? Eller var det bara ett passa på tillfälle? Sådana frågeställningar tycker jag är relevanta.

 3. Klart du inte ska ta någon skit Kristin!!
  Kan inte personen formulera konstruktiv kritik så ska denne knipa igen.
  Så är det bara!

  Du är fantastisk!! Våga fortsätta lita på din magkänsla.
  Kram

 4. Oerhört ociviliserat, ofattbart ouppfostrat, oförskämt, ovänligt och ovärdigt. Det är vad det är. Och oförståeligt.

 5. Jättebra inlägg!
  Jag tycker att man ska vara ärlig men man måste kunna stå för det i alla lägen, inte bara på nätet bakom en skärm. Man behöver heller inte säga elaka saker som har som ända syftet att såra någon annan, bara för att man måste göra sin egen röst hörd. Är det ingen som har bett om en åsikt måste man heller inte säga något om det sårar någon annan.

  Angående klädinlägget, vanligt förekommande frågar jag min partner, väninna, barn eller någon annan i närheten när jag ska ha en outfit till något speciellt. Så det var bara kul att du frågade oss bloggläsare 😍

  Men sen måste man ju få ställa frågor.
  Minns när jag frågade en annan bloggare om en sak i hennes inlägg. Tack vare den frågan fick jag typ fem svar från andra läsare som klankade ner på mig för frågan. Det var som en mobb mot mig där folk gjorde felaktiga antaganden om mig och klankade ner på mig. Det var hemskt.

  Tycker du har en av de bästa bloggarna. Tummen upp för dig. Kram

 6. Mycket bra skrivet!
  instämmer varför negativ ton?.
  Vi alla vet att man tycker inte lika om allt.
  Det finns ju gränser och framförallt respekt, visa respekt för varandra osv.
  Jag tycker man ska lyfta varandra och klart man kan komma med feedback,
  men mer kärlek till folket, det mår ingen dåligt av! tack för bra blogg.

 7. Så himla tråkigt att du behöver stå ut med negativa människor när du själv försöker vara peppande för oss som läser. Inte för att det är någon ursäkt till att vara otrevlig, men antagligen mår de där små trollen inte speciellt bra. Mår man bra i sig själv så skriver man inte så till någon annan. Speciellt inte till en bloggare som man av en eller annan anledning väljer att följa. Uppenbarligen gillar de ju dig och det du skriver! Annars hade de aldrig bemödat sig att skriva en kommentar eller att ens följa dig. Det måste vara supertråkigt för dig att behöva läsa de där kommentarerna, men som tröst kanske man kan tänka “Vilken stackare. Va skönt att jag inte mår sådär dåligt att jag behöver trycka ner någon annan för att försöka må bättre själv”. Konstig värld vi lever i ibland… Fortsätt med det du gör bäst! Inspirera alla oss andra som älskar din blogg 🙂 <3 Kramar!

 8. Respekt för våra medmänniskor är så grundläggande och viktigt. Något som alltför ofta glöms bort i sociala medier. Jag tycker Marcus Oscarsson så outtröttligt driver denna fråga på Facebook på ett föredömligt sätt. Men ledsamt att det behövs! Bra att du tar upp det. Det handlar inte om att alla ska vara ja-sägare utan om att vara respektfull.

 9. Så bra att du tar upp detta! Det är så tråkigt hur klimatet har blivit på sociala medier. För precis som du själv har skrivit är det väldigt få som skulle agera likadant i verkliga livet. Jag läser bara dina och andra bloggares inlägg, men i princip aldrig kommentarerna för det är så deprimerande att se hur folk beter sig bakom sina skärmar.
  Fortsätt precis som du är! Tack för en mycket bra blogg med en bra mix på inlägg att inspireras av!
  Din trogna läsare Camilla 🙂

  1. Så har jag valt att göra också för det mesta; bara läsa inläggen och skippa kommentarerna. 🙂

 10. Det finns “rövhattar” överallt. Att man bara skriver sådana kommentarer är för mig en gåta..man väljer ju själv vad man vill läsa om.
  Du har en fantastiskt inspirerande blogg, fortsätt med dina blandade inlägg, yta och djup är den bästa kombon!

  Anna

 11. Åsiktsfrihet handlar om att vi får sympatisera med vilket parti vi vill, vi behöver inte säga ja tack och amen till allt som samhället bjuder på och vi får vara kritiska mot arbetsgivare och ifrågasätta om det är något som vi tycker verkar tokigt. Vi har också yttrandefrihet, statsmakten får inte censurera pressen, vi har rätt till fria och hemliga val och vi har rätt att vara med i vilka föreningar vi vill. Bara för att ta några exempel.

  Att ha rätt till sin egen åsikt är inte detsamma som att ha rätt till att vara hur otrevlig och ohövlig som helst, vilket väldigt många troll verkar tro. Även om vi lever i ett demokratiskt land betyder inte det att vi kan kasta vett och etikett överbord. Hur vill du bli bemött? Se då till att du allra minst behandlar andra människor så. Tänk vad trevlig vi hade haft då!

 12. Jag tycker du gör en riktigt bra liknelse med tjejmiddagen Kristin. Men vet du vad, jag tror inte de här trollen går på tjejmiddagar utan de tillhör de som inte blir bjudna. Jag arbetar med personer med psykisk ohälsa och jag tror dessa troll tillhör dem som mår sämst av alla. Personlighetsstörningar (hemskt ord jag vet) är faktiskt relativt vanligt. Tänk jag tror faktiskt det allra mest effektiva vore att ignorera dessa kommentarer totalt. Tror man bara ger näring åt personens dåliga mående genom att diskutera kommentarerna. Likaså att andra som kommenterar går in och tar en diskussion med trollet. Tror det allra bästa är att bara låta elaka kommentarer passera med inställningen “coluldn´t care less”. Varför elda i trollens brasa?

 13. Hej!
  Jag brukar aldrig kommentera bloggar annars. Jag har precis upptäckt din blogg och tycker att den är fantastisk. Det är precis det här jag vill se. Så fina bilder du tar. Bor i Borås så kommer till butiken i vår/sommar 🙂 Om jag inte skulle tycka om det du skriver eller visar skulle jag byta blogg. Det finns något som passar alla. Värdera det negativa du får, det gör jag i mitt jobb. Det du inte kan eller vill ändra på ändrar du inte på, det du kan lyfta upp och utveckla med hjälp av kommentarer ändrar du på. Fortsätt med det du gör det passar mig!! //Ulrika

 14. Ganska snälla troll ändå som huserar här verkar det som.
  Lite synd dock att själva sakfrågan huruvida det är trovärdigt att be sina läsare om hjälp att välja outfit när man ska föreläsa inför 400 personer, försvinner.
  Jag tänker så här har man modet att tala inför en stor publik har man säkert förmåga att välja de kläder man ska bära.
  Gärna inlägg om kläder, tips och inspiration osv men jag uppfattar också det tidigare inlägget som tramsigt, förlåt, och att Kristin som annars signalerar kvinnlig power förminskar sig själv.
  Som nämns ovan har ”influencers” stor makt att påverka trender, attityder och förhållningssätt. Därför kan det kanska vara tillåtet att reflektera över den bild som vi kvinnor vill förmedla vidare av oss själva, till våra yngre medsystrar och döttrar. Vi vill väl bli tagna på allvar, right?

  1. Jag såg inlägget som lättsamt och en inbjudan till det nöje som många tjejer och kvinnor delar med sina vänner. Har också sett andra influencers göra samma sak, alla med syftet att skapa en intimitet med läsarna. Problemet är väl snarast att så många människor verkar sätta likhetstecken mellan traditionellt kvinnliga aktiviteter och förminskande. Kanske dags att inse att kvinnor kan vara starka OCH tjejiga? Att kvinnor inte ska behöva förändra sitt beteende för att bli tagna på allvar utan ska tas på allvar precis som de är.

  2. Förstår inte hur der kan vara förminskande att fråga vilka kläder man ska ha på sig? Då kan det tvärtom vara modigt tycker jag att visa att man kan vara osäker och be om hjälp oavsett hur stort eller litet problem man har. Och också kul att läsaren får bli involverad, det skapar en relation mellan bloggare och läsare tycker jag.
   Och jag kan ibland själv inte orka läsa alla glada inlägg men då väljer jag att ta en paus från att läsa bloggen tills jag är det tillståndet att jag blir inspirerad. Sitter inte och muttrar och uttrycker mig nedvärderande mot personen som skriver. Så håller helt med dig Kristin i det du skriver. Ha en härlig dag.

  3. Ja, fast i min mening är det en styrka att visa sårbarhet. Att öppet diskutera sin osäkerhet får inte mig att ifrågasätta någons kunnande, stilsäkerhet eller auktoritet. Tycker snarare det är ett tecken på emotionell mognad och generositet.

 15. Här kommer ett förslag.
  Skriv en Varningsruta vid kommentarsfältet där du talar om för dina besökare att elaka och nedlåtande kommentarer är INTE välkomna. Att de skall tänka efter innan de skriver sin kommentar.

  Låt inte dom här oinspirerade och elaka människor förstöra ditt liv och allt inspirerande arbete som du lägger ner på bloggen. Nolltolerans mot troll och människor som låter sin elaka personlighet förstöra för andra. Det är bara avundsjuka människor som skriver så.
  Sen tycker jag du skall blocka dom som skriver dumma saker.

 16. Tycker man ska skilja på personliga påhopp som i ditt fall och konstruktiv kritik. Som du säger, är det här en diskussion jag kan ta IRL? Det känns som många influensers idag har svårt att skilja på det. Speciellt om det gäller kritik gällande smygreklam eller ifrågasättande av det galna resandet som sedan ska kompenseras med en köttfri måndag. Men det är också helt frivilligt att följa en person. Själv har jag tex valt att sluta läsa Underbara Clara eftersom hon i så många fall har svarat väldigt otrevligt på kommentarer som mer varit ifrågasättande kring åsikter än påhopp.

 17. Jag tänker såhär, inom alla yrken får man kritik, ibland befogad ibland inte. Även bloggare ger massor av kritik när ni skriver om ex restauranger/hotell/affärer mm som är bra/inte bra osv. Någon jobbar där, lagar maten, bakar bullen osv…
  Man kan inte bry sig så mkt om det, OM man inte kan sålla och ta till sig det som är konstruktiv feedback. Det går liksom inte. Stora bloggar är ju idag företag, och alla företag får ibland kritik. Man kan och ska absolut markera när det går för långt i ex kommentarsfält, men få brancher är så offentlig med att de får kritik och problematiserear kring det såsom bloggare gör. Det tycker jag tåls att reflekteras över. Fortsätt ditt goda arbete, du har en riktig toppklassblogg!

 18. Här vill jag gärna kommentera för detta har jag som läsare också tänkt på, å ena sidan läser man elaka personliga påhopp och blir bara ledsen, Åh andra sidan finns det en ”har du inget snällt att säga så säg inget alls ”- mentalitet som jag inte alls skriver under på, för precis som du skriver så innebär många influensers plattformar att man har makt att påverka och makt måste alltid kunna få kritiseras och ifrågasättas, diskuteras. På farmors tid kanske idealet var att vara tyst och tiga still men Nu vill vi väl ha en dialog? Eller? Bara bekräftelse?

  1. Det liggerverkligen nåt i det du säger, jag tänker också att bloggare själva ger (med olika ordval och ton) och bör få kritik.
   I diskussionen bör det även tas med att det även inom bloggbranchen i inlägg uttrycks ibland rätt märkligt mot personer/företag/produkter.
   Kan man tänka att läsare ska hålla en “högre nivå” än yrkesversamma inom branchen? Intressanta tankar.

 19. Kan inte annat än att hålla med. Jag förstår inte var en del människor får sin negativa energi ifrån och hur de dessutom orkar sprida den vidare. Känner de sig nöjda efter att ha klankat ner undrar jag?
  Nej, mer kärlek åt sin omgivning tycker jag <3

 20. Å kära nån! Vet inte om jag är oerhört naiv som tror att sånt här, med att uttrycka sig plumpt och ogenomtänkt, blivit bättre. Säger som farmor, har man inget snällt att säga kan man vara tyst! Heja dig!

 21. Underbyggd kritik som riktar in sig på sak – javisst! Personliga påhopp – inte okej vare sig på nätet eller IRL! Hur svårt kan det vara att tänka till lite på hur man själv skulle vilja bli bemött? Tycker att du gör ett fantastiskt jobb Kristin och gillar verkligen blandningen av högt och lågt!

 22. Jag reagerar också på hur vissa människor har mage att skriva på internet. Allt för ofta. De tycker bara man skall ”ta” deras åsikter. Respektlöst.
  Jag gissar att de som ”trollar” mår väldigt dåligt inuti och har dålig känsla för gränssättningar. Sina egna o andras.
  Tycker man inte som en annan kan man ju bara klicka vidare och låta det vara. Ens åsikt måste ju inte fram hela tiden.

  Jag såg detta citat på internet för en tid sedan som jag tycker är bra;
  ”Our opinion won’t change the world, but our love might.”

  Jag tycker personligen det är trevligt med både sol och regn i en blogg. Som livet är för de flesta.

  Bra att du skrev om det här. Folk skall respektera bloggare bättre. Om man inte tycker om det man ser kan man ju lätt hitta en annan blogg att läsa i. Behöver ej kasta ur sig sin skit på andra.

 23. När jag läste kommentarerna om ditt klädval såg jag några av dessa kommentarer . Det gjorde mig ledsen och upprörd. Om ett blogginlägg inte faller en i smaken behöver man inte läsa! Jag älskar din blogg och som inspirerar mig i min stressiga och liten ensamma vardag som nybliven tvillingmamma! Du är grymt inspirerande och en kvinnlig förebild! ❤

 24. Jag fascineras över hur vissa människor känner behovet av att trycka till och komma med pekpinnen över saker som faktiskt inte någon borde kunna bli kränkt av. Det finns ju alltid saker man läser hos folk man följer som man kanske inte håller med om fullt ut, men att man MÅSTE kommentera med gliringar? I syftet att? Som du skriver, klicka vidare om det inte faller i smaken! Du är så inspirerande, både med ditt innehåll och med din öppenhet. Tack! ❤️

 25. Folk som tycker att dom har rätt att ge den typen av “kritik” på DIN plattform är verkligen som att få hem en okänd gäst som sedan ger kritik för att en serverar hen “fel” sorts fika. ENBART taskigt, inte det minsta konstruktivt och bara för att få trycka till! Inte ok! Du är väldigt bra på det du gör! Älskar att det finns lite av allt! Som en riktigt bra godispåse, lite sött, lite salt, choklad och massa andra färgglada karameller! Och tipps till dessa “kritiska” läsare; är det någon av godisarna ni inte gillar – ta någon av de andra smakerna! Eller strunta i att ta alls! Men klaga inte på den som bjuder! Kram!

 26. Konstruktiv kritik kan man ta till sig av, det kan i många fall vara utvecklande. Kanske är dina exempel här mer uttryck för avundsjuka? Tycker du har en bra poäng i att om man inte kan framföra den ansikte mot ansikte så behöver man inte heller sitta och vara otrevlig bakom en skärm. Personligen förvånas jag över hur lättvindigt folk verkar ta det skrivna ordet. Tycker det är tvärtom, det når många fler och när det väl är ute kan man inte ta det tillbaks.
  Tack för fina och inspirerande inlägg varje dag. Alltid lika mysigt att titta på dina fina bilder och läsa din historia. Så inspirerande i stort och litet. Heja heja! Njut av LA 💙

 27. Tycker du har helt rätt! Kan du inte säga det IRL skriv det inte! Liknelsen vid middagen var 👌🏻 Blir mörkrädd många gånger när jag läser vad folk skriver i olika kommentarer i sociala medier!

 28. Du inspirerer helt til Norge Kristin. Her har vi også troll (over alt).
  Det er ikke greit, men som regel mangler trollene noe, som oftes selvfølelse.
  Heier på deg (du har tilogmed fått oss til å legge deler av årets sommerferie til Varberg)
  Puss!

 29. Det är hårresande att många bloggare emellanåt tvingas bli nån form av avskrädeshög för taskig attityd. Innan man tänker häva ur sig en skopa ovett så kan man faktiskt fråga sig själv vad det ger? Oftast inte ett skit…. och om det inte leder till nåt bra så kan man lika gärna låta bli och scrolla vidare – det är inte svårare än så. Precis som du säger Kristin: om man inte kan tänka sig att framföra sin åsikt öga mot öga så ska man låta bli!! Jag kanske inte gillar alla dina inlägg lika mycket men det spelar ju ingen roll och det ger mig ingenting att påpeka det för dig. Däremot suger jag åt mig vissa inlägg som en svamp och tänker på dom i flera dagar framöver och låter dom inspirera och ge mig energi och nya tankar. Det räcker så…. Jobba på och fortsätt i ditt alldeles egna upptrampade spår, jag tror många önskar att dom vågade följa efter…

 30. Något som jag lär mina barn och elever är att om du tänker något bra/snällt så säg det. Tänker du något dumt/taskigt så var TYST!

 31. Jag håller med att världen skulle vara tråkigare om alla tycker lika men det betyder inte att man måste säga sin egen åsikt precis hela tiden. Tycker man inte om ett blogginlägg kan man sluta läsa och gå vidare, det är frivilligt att läsa. Därför tycker jag det är totalt onödigt att skriva negativa och/eller rent elaka kommentarer. Alla mår bättre om man fokuserar på det positiva och möter varandra med respekt. Kram!

 32. Tror inte att det är en “influenser”-grej utan rent och skärt gammalt klassiskt kvinnohat. Oss är det alltid mer okej att racka ner på och tyvärr tror jag det drabbar de första kvinnor oavsettt yrkesgrupp. Jag är socionom och kommentarerna/hoten jag får i mitt jobb regelbundet är minst sagt färgstarka. Men de är precis samma sak. Tärande hackande som är där för att göra ner, sätta sig på och förlöjliga. Och det är ingen skit man ska ta! Du har ALL rätt att bita ifrån! Vi kvinnor får sluta med att vara snälla duktiga flickor när folk kastar dynga på oss. Tycker du är strålande bra! Heja dig!

 33. Det är verkligen oförståeligt att vuxna människor inte själva kan ta ansvar för vad dom läser och hitta det som inspirerar istället för att lägga energi på det som tydligen stör dom! Heja dig Kristin, du inspirerar varje dag! 👌

 34. Oj, blir chockad av exemplen du ger! Om man inte gillar en blogg är det väl bara att sluta kolla? Personligen tokälskar jag din! Det började med att jag gillade dina foton så himla mycket och sen upptäckte jag att texten är minst lika bra. Jag tycker inte att en bloggare ska behöva finna sig i att ta skit för att “det hör till yrkeslivet”. Gör det verkligen det? Tror de som gnäller är avundsjuka och har lite mindervärdeskomplex. Fortsätt precis som du gör! Mina dagar förgyller du i alla fall!

 35. Detta är så så viktigt! Jag håller så med dig. Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Och det är bortanför mitt förstånd hur en del människor kan bete sig som dem gör…

  Stay strong, Kristin!
  Du är bra.
  Glöm det inte.

Kommentarer stängda