Igår, på Strömma Farmlodge

fgl_krickelin-5318

Igår hade Miranda Rebecca och jag en fotodag för For Good Luck på Strömma Farmlodge. Det var kallt som satan och jag var vansinnigt avis på hennes oljerock som hennes kille köpt vintage i Bangkok under deras senaste resa.  För att inte tala om de handgjorda silverdojorna som hon packade upp och satte på sig… Också fynd i Bangkok. hå hå ja ja ja, reslusten har aldrig varit större än nu ska jag säga…

tekla dress-

Vi hade med oss en klänning från Tekla Dresses. En ljuvlig sak med massa tyll och vackert släp. Passade utmärkt till silverdojorna vill jag lova och den där klänningen förtjänar ett alldeles eget inlägg.

fgl_krickelin-5311

På vägen dit stannade vi på stadens loppis och jag fyndade havet i olja och två glas på grön fot till min samling. 150kr, ja tack och tavlan fick knappt plats i bilen,fgl_krickelin--3

Här är vi. I motljus på Strömma.fgl_krickelin-5238

Detta är lite av vad vi fotade. Nya smycken och fina tröjor. Som “Sticking to my guy, like a stamp to the letter” Klokheter tryckta på tishan är min crave just nu. Det och salt kolaglass.

fgl_krickelin-5284fgl_krickelin-5203Ametister i mängder.

fgl_krickelin-5195

Vi jobbade på som tusan och tog endast avbrott för att fylla på våra muggar med te för att värma våra frusna händer.fgl_krickelin-5305Kikar du in på For Good Luck på Instagram så har vi utlottning av denna outfit nu. @for_goodluckfgl_krickelin-5325 fgl_krickelin-5327 fgl_krickelin-5371Det gäller att passa på att suga i sig det här för Strömma står inför en tjusig renovering och kommer till sommaren att ha fantastiska bröllop i ladan. Det kommer bli så flott!fgl_krickelin-5391 fgl_krickelin-5395 fgl_krickelin-5399Och faktum är att jag ska dit redan imorgon igen. Då i ett helt annat ärende men så himla fint det också.

Nu ska jag hoppa ner i badkaret med lillebror och sedan lura ner familjen till kallbadhuset för lite våfflor.. Ha en fin söndag nu Du också.