2advent_krickelin-1388 2advent_krickelin- Igor och jag ligger ihoprullade i soffan med var sin skärm att kika på. Jag  tittar på Homeland och han på någon som räddar sköldpaddor… Pappan visslade iväg här för en stund sedan i våtdräkt och är nu ute och decembersurfar…

2advent3_krickelin-

Vi kom på att vi måste adventsfika och plockade fram de där lussekatterna vi bakade i veckan. 2advent_krickelin-1385-Får jag ta en bild, sa jag och plockade fram kameran. -Ja. jag med, sa Igor och började knäppa mobilbilder för fulla muggar. Bra rekvisita skulle också fram på bordet hävdade han och drog fram fintidningar och små plåtaskar… hahaha… 2advent_krickelin-13902advent_krickelin-1387 Väldigt skojig kille. 2advent_krickelin-1406Utanför öser regnet ner och vi har inte några direkta planer på att flytta på oss. Kanske äter vi middagen här i soffan också… eller så häller vi upp ett bad och har högläsning där i…