props__Lagerqvist-8523

I flera dagar har jag sprungit in och ut i mina favoritbutiker både digitalt och fysiskt. Jag har behövt samla ihop lite grejer till ett jobb denna veckan och till slut kunde jag inte motstå att köpa med mig något till mig själv också. Denna brickan har jag redan spanat lite på Ida Tray hos Artilleriet  och när jag fann denna ovan på Pompone i Varberg så föll jag dit rejält. Den ska in i min nya tavelvägg, helt klart.

props__Lagerqvist-8532

Den här lilla manetfyllda glasprydnaden fick också lindas in i silkespapper och bäras med hem.
Under det sista har jag varit lite väl snäll (läs impulsiv) mot mig själv i diverse inredningsköp för inom kort teamar jag ihop mig med en fotograf här hemma för att fota oss igenom det för en tidning. Helt plötsligt har jag tyvärr satt på mig lite väl kritiska glasögon men jag antar att det är för att  jag haft mycket på mitt bord det sista… lite stress bara.
Men det lägger sig.
Det är ett hem som passar oss och här lever, skrattar, leker och dansar vi. Ängsligheten stänger vi dörren till med en gång tycker jag.

props__Lagerqvist-8535

Mitt favoritskåp är förresten från samma butik som smågrejerna jag köpt. Älskar det.

Märkte att det var en hel del sommargäster som snurrade runt i Varberg i helgen. Är du en av dem och vill ha lite tips på mysiga butiker att besöka så är det ovan nämnda med stort sortiment av snygga inredningsdetaljer och möbler, More i Lassabacka som är bra på designmöbler och annat fint, Basement Design för lite “gå bort-presenter” och så butiken i Strömma då, där är väldigt mysigt. Hinner inte skapa någon annan tipsig lista just nu men det kommer.

props__Lagerqvist-8525

Lite röda naglar och tid för nya Elle Mode till eftermiddagskaffet. ja tack.