mir_krickelin-9416   Miranda Rebecca och jag har suttit på varsin sida av vårt matbord hela kvällen. Med varsin smörgås med ägg och kaviar och en hel drös med arbete. mir_krickelin-9431 Jag tror jag hellre drömmer mig vidare till tempelområdet i Rambuttri Village och ignorerar min man som skrattar glatt och säger att han är så glad över att det går så bra för oss. “Det kan man liksom inte tro när man hör era samtal…” mir_krickelin-9420 Jag vet. vi är lite yra. mir_krickelin-9424 Jag är en typsik Vata-person som kan tyckas vara ganska splittrad och en aning förvirrad. En sådan som hoppar i samtal helt plötsligt och håller på med flera uppgifter samtidigt. Men jag får alltid jobbet gjort och oftast väldigt snabbt. Fast jag är en bra lyssnare. säger de.  Jag tänker mig att Miranda Rebecca är nästan lika samma. Vilken dosha har du mest av? mir_krickelin-9442Jag försöker äta och dricka det som min kropp behöver för att få bra balans. Jag smörjar mig med olja, kokos eller sesam. En kollega tipsade mig om att äta mycket basilika just nu  och en mängd Vata-te häller jag också i mig. Dessutom försöker jag låta bli att sparka på alla bollar och göra en sak i taget. Vilket i ärlighetens namn går sådär… Just nu har jag två olika bolag, driver denna blogg och är anställd som digital marknadsförare på två hotell… Har du några tips för att hitta balans i livet? Maten? Träning? Meditation? Tipsiga rutiner osv…? kram och hej kudden… snark..