Permesanost, pilgrimsmusslor och choklad i mängder. En magnifik middag hos Frida ligger fortfarande som en varm filt runt mina axlar. Jag var inbjuden av Parmigiano Reggiano på en italiensk afton. Bakom initiativet stod den mycket förträffliga kommunikationsbyrån The Bond och Frida på Trendenser. Och vilken afton det blev. Intimt, hjärtligt och varmt. Dessutom var det ju väldigt gott och intressant. Elin Lannsjö, vansinnigt snygg som alltid, hade på sig klänningen jag måste ha och middagsbordet var smyckat med hennes vackra keramik. Frida har nyligen piffat till deras kontorslokaler och en stor applåd till ett väl utfört arbete. Verkligen en inspirerande och cool miljö. Jag kom direkt från jobbet och hade klätt mig i höstliga färger. Det instagrammades. såklart. Varje gång jag träffar Frida blir jag så himla peppad och glad, det är verkligen roligt att bolla idéer och tankar med henne. Skrev jag att det instagrammades. ja, jag gjorde nog det… Alltså menyn. Risotto bängfylld med massor av permesanost och färsk mynta och pilgrimsmusslor. mums, minst sagt. Till bisonoxen fick vi en citroncreme som vi tvingade kocken att förklara om och om igen hur man tillagar. Den tar typ två dygn att göra, men det var den värd.. lovar. Linus som annars är kock på Atelier på Pigalle stod bakom den goda maten. Stort tack för en fin matupplevelse och ett härligt engagemang. Johanna var vacker som alltid. Tack för en härlig kväll.