permegiano_krickelin-0422   Permesanost, pilgrimsmusslor och choklad i mängder. En magnifik middag hos Frida ligger fortfarande som en varm filt runt mina axlar. permegiano_krickelin-0425 permegiano_krickelin-0428 Jag var inbjuden av Parmigiano Reggiano  på en italiensk afton. Bakom initiativet stod den mycket förträffliga kommunikationsbyrån The Bond och Frida på Trendenser. Och vilken afton det blev. Intimt, hjärtligt och varmt. Dessutom var det ju väldigt gott och intressant. permegiano_krickelin-0429 permegiano_krickelin-0432 permegiano_krickelin-0437 Elin Lannsjö, vansinnigt snygg som alltid, hade på sig klänningen jag måste ha och middagsbordet var smyckat med hennes vackra keramik. permegiano_krickelin-0441 Frida har nyligen piffat till deras kontorslokaler och en stor applåd till ett väl utfört arbete. Verkligen en inspirerande och cool miljö. permegiano_krickelin-0442 Jag kom direkt från jobbet och hade klätt mig i höstliga färger. permegiano_krickelin-0446 Det instagrammades. såklart. permegiano_krickelin-0447 Varje gång jag träffar Frida  blir jag så himla peppad och glad, det är verkligen roligt att bolla idéer och tankar med henne. permegiano_krickelin-0453 permegiano_krickelin-0457 Skrev jag att det instagrammades. ja, jag gjorde nog det… permegiano_krickelin-0463 Alltså menyn. Risotto bängfylld med massor av permesanost och färsk mynta och pilgrimsmusslor. mums, minst sagt. Till bisonoxen fick vi en citroncreme som vi tvingade kocken att förklara om och om igen hur man tillagar. Den tar typ två dygn att göra,  men det var den värd.. lovar. permegiano_krickelin-0485 Linus som annars är kock på Atelier på Pigalle stod bakom den goda maten. Stort tack för en fin matupplevelse och ett härligt engagemang. permegiano_krickelin-0467 Johanna var vacker som alltid. permegiano_krickelin-0479 permegiano_krickelin-0491Tack för en härlig kväll.