Denna helg hade jag min första lediga lördag på mycket länge. Så skönt!
Ville hinna att göra massor men är det något jag lärt mig så är det att inte ha för höga förväntningar på varken mig själv eller andra.

Vi tog det lugnt och bestämde oss för att äta frukost i soffan samtidigt som vi kikade på serier i pyjamas. Så mysigt!

Jag brukar göra stora laddningar av julgröt och ställa på trappan mellan måltiderna under december månad. Denna gryta hade dock Boris nosat upp så han åt upp allt som var kvar. Vilket hundskrälle!
Ont i magen fick han också såklart…

Sedan var vi vid stranden och mötte upp ett gäng som skulle paddla SUP för Musikhjälpen.

Igor och jag svängde förbi FGL Store – lämnade lite saker, åt kakor och hälsade på tjejerna som jobbade.

Lisa var där och sålde fina tishor och konst. Snygg byxdress hade hon på sig, från Hope.

Sedan flyttade jag runt lite växter där hemma. Min amaryllis i kruka håller på att slå ut och jag var tvungen att flytta dem till hedersplatsen.
Så smart grej – att flytta runt blommor och dekorationer för att få förändring i hemmet. Får samma känsla som när jag går hem med en påse från favoritbutiken faktiskt.

Fin vecka till dig nu!
Vad ska du hitta på?

Jag ska samla ihop och leverera jobb, träffa Mir, skicka de sista fakturorna för i år, baka pepparkakor, valla  längdskidor och packa bilen för att fira jul i fjällen.

 

Kommentarer till “Julgröt och amaryllis på lök

  1. Eftersom jag inte alls tycker om julen (för mycket måsten och borden som inte kan uppfyllas) försöker jag göra sådant jag tycker om som att äta risgrynsgröt. Det är så gott med hemlagad jordgubbssylt på.

  2. Vad har du för recept på julgröten? Min bränner alltid vid… Fin blogg med vacker känsla! Kramar

  3. Åh vilken härlig morgon det låter som! Jag har också gjort ett storkok på risgrynsgröt i år, men det var runt första advent så min är också slut :p Den här veckan jobbar jag tom torsdag, sen ska jag varva ned med det sista julpysslet, bl.a. ta in granen och klä den 🙂

Kommentarer stängda