julkampanj med Igor

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7511

Igor och jag har en dag hemma. En dag till. Det är astman som ställer till det och jag “vobbar” så där som man ofta gör när man är frilans och uppbokad med deadlines. Jag försöker få med han i min vardag och gör jobbet till skoj varvat med film och fruktstunder.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7509

Vi gjorde kransar också.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist--2

Och fotade varandra.fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7504

Fler fina kransar kan ni se hos mina bloggkollegor Marie och Johanna.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-

Vi kikade också i Juiceverkets bok efter recept och målade naglarna midnattsblå. De vackra blommorna lämnades kvar efter en fotografering i vardagsrummet igår. Tema vår.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7528

Jag drack kaffe i favoritmuggen.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7519

Sedan fixade jag på en himla bra grej till er som följer mig. Om jag lyfter mina favoritsaker ur vår butik så här och bjussar på 15% rabatt på favoriterna. Vad tror du om det?
Vi har två nya klänningar och denna Maxi Dress i två nya färger. Den här färgen är verkligen fin tycker jag.

Varsågod. Använd rabattkod KRICKELIN vid betalning då du köper Maxi Dress, 9 pm Dress  eller 24/7 Dress.fgl_ jul2_ kampanj_lagerqvist-

Ringen jag alltid bär har vi också kampanj på. Peace.

fgl_ jul_ kampanj_lagerqvist-7524

Dessa är favoriterna jag bär runt nacken. Det långa halssmycket The Rose, FGL- pendant i grön Onyx & vårt Peace halsband i silver som ligger perfekt vackert i halsgropen. Snabba på nu. Kampanjen är över kl 21.00 imorgon. (onsdag 2/12)