to cool for school – Gemma

karolinedelaconcha-fur-door-700x1012

I brist på eget bloggmaterial denna sena afton då jag först jobbat heldag på hotellet och sedan helkväll hemma med butiken och ny hemsida så bjussar jag på bästa stiltipset istället. Jag följer Gemmashop på Instagram och fy satan va cool. Karoline Concha Ramult. Vill ha hennes stil. Och hennes hem.

karolinedelaconcha-fur-body-700x1050

Kolla liksom. Kappan, brallorna, skorna, tishan, väskan…

karolinedelaconcha-himma-matsal-700x1050

Fotona på hennes hem har Sofi Sykfont tagit för HEMMA-bilaga i Sydsvenskan och jag älskar hela alltet. Kolla taket. Och kakelugnen!karolinedelaconcha-himma-dressingroom-700x1050-1

Denna pälsen suktar jag efter. karolinedelaconcha-himma-butik-2-700x1050

Självklart driver denna stilsäkra tjej en egen klädbutik,  Gemma – som ligger strax söder om Helsingborg. Följ hennes blogg här och missa inte Instagramfeeden som sagt.. kram o go natt.