julklappstipsigt

julklapp_Kristin_lagerqvist-7984

Det blir jul i år också. Var så säker.
Jag försöker ställa minimala krav på mig själv och på alla i min närhet men det gör naturligtvis ingenting om det blir lite frostigt vitt ute så den rätta stämningen infinner sig. Några klappar är inte inhandlade än och i ärlighetens namn vet jag inte ens vad som bör hamna under granen i år. Hur känner Du?

julklapp_Kristin_lagerqvist-7987

Jag har i alla fall samlat ihop lite tips till dig om längtar efter lite inspiration. Jag la precis in den här fina lilla purse/clutch i butiken, bra för telefonen eller småplotter man har i väskan. Halsband med stil  (bara ett fåtal kvar i guldig ton) och armband med ametister. En liten orm att ha i håret eller på vardagsrumsbordet kanske … och vår favoritmugg. Boken är ett extra bra tips tycker jag. Vackraste i sitt slag och du finner den här. 

julklapp_Kristin_lagerqvist-7988

Små fina prints att rama in är uppskattat. Tipsigt är att investera i den här boken där  50 konstnärer från hela världen bidragit med varsitt konstverk. Bara att riva ut och rama in. Den heter Share och finns här. Printet med kvinnan och flygplanen är därifrån och printet vid bryggan är mitt eget och finns här.julklapp_Kristin_lagerqvist-7989

Den lilla pojken och den rökande kvinnan kommer från boken Share också. Och min fina lilla akvarell är från loppis.

Nu ska jag packa vidare. Hörs och ses.