kanske lite hybris nu

give_away_kristin.lagerqvist-

Jag har haft detta som favorithörn hela söndagen. Kurat ihop mig och läst böcker, hängt med barnen och jobbat lite grann. Vi har för övrigt haft en väldigt skön och vilsam helg och vi tänker avsluta den likadant.

give_away_kristin.lagerqvist-7474

Scones och varma kramar till frukost.give_away_kristin.lagerqvist-7475

Tänk att jag snörade på mig löparskorna tillsammans med min man igår men hittade typ hundra ursäkter för att slippa och det slutade med att jag blev hemma… jag är en riktig latmask faktiskt..

Jag fick så dåligt samvete över att jag bangade så jag letade igenom min handväska efter de här sidorna som jag rev ut för att komma igång med träningspeppen. Sedan tävlade barnen och jag om vem som kunde stå i plankan längst…

give_away_kristin.lagerqvist-7485Och du. Jag har valt två personer som ska få ett armband eller en ring.
Vilken enormt stor egoboost att gå igenom alla kommentarer som lämnats. Får typ hybris nu och blir samtidigt lipigt tacksam. Det var verkligen inte meningen att fiska efter så mycket smicker men guuud vad glad jag blev. Gladast blir jag naturligtvis av att jag inspirerar till glädje i vardagen. Och att jag upplevs som äkta. Att få väcka ett sug efter ett liv vid havet och inspirera till mod känns fantastiskt.

Nu vet jag vad ni som läser Krickelin vill ha mer av. Mycket hav. Mer surf. Mer från mitt hem och mina vardagsbetraktelser. Mer om hur mina jobb ser ut.  Mera trädgård och växthus.

Tusen tack för engagemanget!

“Stort och enkelt på samma gång. Dina texter och bilder har inspirerat mig och min vän att våga ta ett kliv och göra en egen resa. Vi är på väg och snart kommer världen kunna skåda våra första staplande försök. Inspiration till mod är bland den finaste gåvan någon kan ge och få. Tack Kristin!”

“Älskar kombinationen i din blogg. Vackra ting, vardag, glitter och natur. Jag inspireras av kvinnor som tillåter sig att vara sig själva, som inte måste passa in i mallen. Inspireras av ditt öppna sinne och nyfikenhet, som att du ska lära dig att surfa. Själv har jag anmält mig till en helg för tjejer som vill lära sig eller redan kan åka wakeboard!
Så jag fortsätter gärna läsa om dina äventyr i vardagen. Kanske lägga till recept när du visar upp smarriga kardemummasnurror?!!”

Lajsa och Ninni, tack för era ord. Maila mig på kristin@krickelin.net. kram