klänningen. och annat.

blommor_sommar_kristin lagerqvist-6551

Vacation mood. lite grann i vart fall…

Alltid rosenkvarts med eller vid sängen. Min bästa mandala till stranden. Favorittofflor som jag fann på en marknad i Bangkok. Clutch i läder, sommarens bästa fynd på loppis. Veckans sommarbok 1 & 2. Vackraste tavlan till min samling. Jag samlar också på glas med grön fot för alla somriga kvällar med rosé. Stickling från det tjusigaste hemmet jag någonsin besökt med kameran. Vasen, det andra köpet med mitt nya hem i tankarna… Lådan var en gåva från Sofia och vykortet la jag till min samling i New York. Och så den största blomman i hela trädgården. Ståtlig, inte sant?

blommor_sommar_kristin lagerqvist-6167

Och det var det där med klänningen. Många har undrat.

blommor_sommar_kristin lagerqvist-6547

Jag köpte den på Forever 21 i New York. blommor_sommar_kristin lagerqvist-

Och skorna var en gåva från mina vänner på Scorett. Passade perfekt till både klänning och mina ögon. Och kors vad de kunde dansa!blommor2_sommar_kristin lagerqvist-Hoppas Du har en fin sommarvecka.