behind the scenes – emma

emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6287

På riktigt – detta är det vackraste hem jag någonsin besökt. Vill typ klä in hela mitt hem i tyger och tapeter signerade Emma. Längtar efter att få dela med mig av bilderna Johanna och jag tog hemma hos Emma von Brömssen häromdagen.  Här kommer därför lite behind the scenes foton. Måste ju fresta lite med det vackra hemmet och begåvade Emma innan reportaget kommer upp på den redaktionella sidan här på Lovely Life om någon vecka…emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6311

Johanna och Emma var sommarbruna.emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6345

Sneaky peak…emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6391 emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6424 emma von bromssen_sommar_kristin lagerqvist-6516Japp, resten får Du vackert vänta på..

Du har väl inte missat min bloggkollega Marie Strenghielm’s hem här på Lovely Life? Alltid spännande att kika in i en stylists hem. Supertjusigt!