Jag har precis ägnat dagen åt att hänga med de här stjärnorna, Clara och Annakarin. Mjuka samtals har blandats med jobbsnack och många skratt. Vad skönt att prata ikapp där vi lämnade sist vi sågs.

Just nu har jag gjort mig hemma i tågets  sovkupé och konstaterat att det är sjukt dålig uppkoppling så jag ska fatta mig lite kort och sedan sätta på en djudbok.

Tack till alla som kom och lyssnade – runt 150 stycken hörde jag och en lång väntlista. Ödmjukt tacksam och varm i magen.

Har inte vant mig vid håret än. Öppnade upp föreläsningen med att tala om min identitetskris (40-årskis ?) de senaste månaderna. Har funderat på att öppna B&B i Toscana och kanske driva en liten vingård, varit och tittat på en ny hundvalp, funderat på att skilja mig och flytta till ett kvinnokollektiv eller bli gravid med en sladdis. Ja, ni hör ju kontrasterna och hur det svänger. Ganska bra att det inte blev en mer dramatisk förändring än en mörk page med lugg…

Kommentarer till “Kom till Umeå för att föreläsa

  1. Åh! Du är jättefin! Men igenkänning! Jag gjorde samma grej i typ 35-årskris o ångrade mig tills mitt hår växt ut till en rejäl surfer dude/hippie-frisyr igen 😊 Blev så full i skratt för tänkte på när jag var hos frisören o hade typ samma inspirationsbilder som du, men frisören plattade o gjorde nån slags slick 20-tals-frisyr… ryyyys, för det passade inte min stil riktigt, mycket kul nu i efterhand dock 😂😂 förlåt att jag skojar ❤️

  2. Att se dig och Clara på en och samma bild är som att se Batman och Superman i samma film!!

  3. Jag måste bara säga att jag tycker att du är såå fin i ditt nya hår! Det ser väldigt naturligt och fint ut.

    Kram

  4. Jag har oxå identitetskris, panikångest och börjat äta antidepp och har inte jobbat sen januari. Min 40-årskris toppas nu av en sladdis i maj 2020…😳♥️

    1. Men oj!! Wow så himla fint ändå att få en sladdis. Då får all fokus landa där och så slipper man vara i sitt egna huvud och vända och vrida på allt. kram och lycak till

Kommentarer stängda