Konsert ladan. Weeping willows kommer. wow!

konsert_stromma_kristin.lagerqvist-5595

Hon är härlig den där Marina. Nu har hon inte bara byggt om den här ladan på Strömma för fylla med skratt, kärleksfulla tal, långbord fyllda med vackra ängsblommor, fuldans, fullt med ljusslingor i taket och festlig känsla inför bröllopsyra…

konsert_stromma_kristin.lagerqvist-5354

nä nä… Det här är nu faktiskt numer en konsertlada utan dess like… Skön livemusik i ladan alltså! Hur härligt låter inte det?

Om du vill ha tips inför sommaren i Varberg så notera detta med stora bokstäver i almanackan!

konsert_stromma_kristin.lagerqvist-576Här är ett foto från utsidan av ladan på Strömma. Härligt va?
Se fler foton från ladan och Sigrids bröllop här.

konsert_stromma_kristin.lagerqvist-5385

Undrar om man kan få sitta här uppe och sjunga med för full hals… (?)IMG_7033

Kolla konsertschemat!! Ebbot, Weeping Willows (!) , Selma & Gustav, Anna Ternheim och  Solala. Är detta ett aprilskämt, tänker du då…

Nej, på riktigt. Detta kommer bli en magisk sommar på Strömma Farmlodge. Miljön, musiken, maten, fikan… Jag har dessutom  provätit deras Chiligryta med guacamole och svurit högt över storheten i den. Lite Ebbot, skymning över åkrarna, en öl i ena näven, chiligryta i magen och mannen vid min sida… den du..

konsert_stromma_kristin.lagerqvist-7357Biljetterna släpps den 10e april och köps här. Självklart har Marina löst någon form av transferbuss från Varberg fram och tillbaka.  Jag längtar!

Denna helgen öppnar förresten Strömma Framlodge för säsongen och inviger den nya fina Butiken. Åk dit och ta en påskfika vetja!

Vill du förresten ha dina kids med i den populära Boardweek eller på Surfers Kids  i sommar så släpper Surfers Paradise platserna idag. Det går åt fort så snabba på. Detta är sommaren då jag själv köper mig en gul Long Board och ska bannemej bli asagrym!